Weekend cu accidente teribile! Avocatul Poporului a pornit o investigație privind accidentele tragice

Avocatul Poporului, Ceslav Panico, s-a sesizat din oficiu în contextul celor două accidente grave care s-au produs săptămâna trecută în Capitală și în localitatea Bahmut.

În cadrul investigării vor fi examinate și analizate acțiunile sau inacțiunile autorităților care au dus sau au contribuit la producerea accidentelor, inclusiv cele care ar fi putut preveni producerea acestor accidente, precum și cauzele producerii accidentelor, transmite Știri.md.

Totodată, Ombudsmanul va monitoriza și modul de desfășurare a anchetelor, inclusiv finalitatea acestora.

Reamintim că primul accident tragic s-a produs în seara zilei de 20 octombrie, la Bahmut, Călărași, soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, iar de vină s-ar face șeful Procuraturii Ungheni.

Cel de-al doilea accident s-a produs în apropierea Aeroportului, în data de 21 octombrie. Acolo de vină s-ar face un polițist care s-a ciocnit cu o motocicletă și, prin urmare, un cuplu a murit la fața locului.

Iar un alt accident cu final tragis s-a produs duminică seara, în dara 22 octombrie, la Ceadâr-Lunga, unde un tânăr de 27 de ani, care nu deține permis de conducere, s-a izbit cu o motocicletă de un pilon și a murit.

Deputații au fost întrebați, cum ar fi posibilă aducerea moldovenilor din diaspora acasă. Ce au spus aleșii poporului
Articolul anterior
Șofer beat criță la volanul unei mașini, prin sat
Articolul următor