Xenia Deli, cu o schimbare radicală de look. ,,Îmbătrânesc și eu”

Xenia Deli și-a făcut o schimbare de look, în ajunul sărbătorilor. Ea și-a arătat noua coafură în cele mai recente postări, a optat pentru o tunsoare mult mai scurtă, și-a colorat părul și și-a făcut breton lung. În timp ce unii i-au criticat alegerea, modoveanca se arată încântată de noua ei coafură, parcă inspirată din anii ’80. Mai mult, Xenia a dezvăluit că noul ei look i-a plăcut mult și soțului.

,,Anul acesta, am experimentat foarte mult cu părul meu. Cum vi se pare noua schimbare?”, și-a întrebat Xenia prietenii virtuali.

Chiar dacă mulți i-au apreciat coafura, s-au găsit și unii comentatori care au afirmat că noua tunsoare adaugă ani. ,,O coafură mai modernă ai putut să alegi? Pare demodat”.

,,Nu urmăresc moda”, a fost răspunsul Xeniei.

,,Tunsoarea te îmbătrânește, iar cu breton în general, arați ca o mătușă, îmi pare rău”, a comentat o fană.

,,Ei bine, nu mai am nici eu 18 ani, îmbătrânesc”, a reacționat Xenia, dând de înțeles că ar fi glumit.

,,Sunt de acord. Bretonul nu e ok. Adaugă vârstă. Dar, desigur, ea este o frumusețe”, este comentariul unei alte admiratoare. Tu ce părere ai despre un stil ca acesta? Cine are dreptate?

Xenia Deli este model moldovean, în vârstă de 31 de ani. În prezent, aceasta locuiește în Cairo, fiind căsătorită cu miliardarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Cei doi sunt părinții unei fetițe de 2 ani.

Jurnalistul Dorin Galben și iubita lui își sărbătoresc dragostea printr-o ședință foto de iarnă
Articolul anterior
Modul inedit prin care Moș Crăciun le-a făcut o bucurie copiilor internați într-un spital
Articolul următor
Alte articole interesante