Zăpadă multă într-o localitate din Moldova. Foto!

În timp ce locuitori din mai multe zone ale țării visează să vadă măcar un fulg de nea, într-o localitate din țară se simte iarna adevărată. Așa s-a întâmplat că în oraşul Căuşeni, spre bucuria oamenilor, ploaia s-a transformat în fulgi și s-a depus un strat de 10 cm de zăpadă.

Un locuitor spune că în momentul în care a observat primii fulgi, nu s-a gândit că în scurt timp va vedea adevărata iarnă.

„Surpriză de dimineaţă, la Căuşeni a venit iarna. Nu ştiu în alte părţi, dar la noi e iarnă de dimineaţă, frumos. Pe la două a început să ningă, am crezut că o să fie slabă zăpada, dar totuşi, până la urmă şi lopata care a stat un an plină cu păianjen o să aibă de lucru azi şi peria care a stat în portbagaj o să aibă de lucru azi. 

Aşa că la Căuşeni e iarnă, cine vrea veniţi la Căuşeni. Până când lopata se umple de puteri, peria se duce la treabă. Şi aşa, nu se ştie dacă va mai vedea zăpadă şi dacă va mai vedea zăpadă anul acesta, dar totuşi hai să facem treabă că ne aşteaptă azi şi serviciul. 

Şi asta e o consacrare pentru toţi cei care au acoperiş pentru automobil, dar la ora 2 le este lene să iasă din aşternut şi să mute maşina sub acoperiş, de aceea dimineaţa ei fac aşa cu peria şi curăţă zăpada şi curăţă. Iată aşa, iată aşa. Ei, oricum, aşa o înviorare de dimineaţă”, a declarat Serghei Cerga, pentru publika.md.

Cum arată dormitorul celui mai înalt bărbat din Moldova…
Articolul anterior
Un copil a stat patru luni cu o baterie, blocată în gât. Cum și-au dat seama părinții că e ceva în neregulă
Articolul următor
Alte articole interesante