Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov intră în Top 10 Eurovision, potrivit celui mai nou sondaj printre eurofani

Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov, care vor reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2022 cu piesa „Trenuleţul”, sunt printe favoriți, arată rezultatele unui sondaj printre eurofani, scrie Jurnal.md.

Voturilor date prin aplicația My Eurovision Scoreboard plasează Zdubii pe locul 8, pe primele poziții fiind Spania, Italia și Albania.

My Eurovision Scoreboard este o aplicație cu peste 100.000 de utilizatori înregistrați, care acordă puncte de parcă ar fi juriul Eurovision.

Pe de altă parte, în casele de pariuri, reprezentanții Republicii Moldova sunt clasați tocmai pe poziția 35.

Un nou incident șocant într-un troleibuz din Capitală. Căruciorul unei femei, în care se afla un copil, prins între uși

La mai mult de o lună de la teribilul accident cu implicarea transportului public în Capitală, în urma căruia a murit o fetiță de 12 ani, în spațiul public a fost denunțat un alt caz în care o persoană a avut de suferit. 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

E vorba despre o femeie care încerca să iasă din troleibuzul 21, împreună cu copilul său de 7 luni. Aceasta susține că șoferul nu s-ar fi asigurat și căruciorul ar fi fost prins între uși. Ulterior, conducătorul troleibuzului ar fi deschis ușile.

Potrivit mamei, totul s-a întâmplat pe 25 aprilie, în jurul orei 12:45, pe str. Alba-Iulia din Capitală.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a Regiei Transport Electric Chișinău, Felicia Rusu, a precizat că RTEC s-a autosesizat pe acest caz.

„A fost luată legătura și direct cu doamna. Urmează să se întreprindă toate măsurile necesare”, a declarat aceasta.

O minoră a alertat poliția și declară că a fost violată, la Dondușeni

O copilă ar fi fost violată într-o localitate din raionul Dondușeni. Oamenii legii au declarat că cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, fiind inițiat un proces penal.

O minoră de 13 ani, salvată de la viol de către un polițist de frontieră |  Mamaplus

„În cazurile în care sunt implicați minori, Poliția are responsabilitatea de a proteja drepturile recunoscute prin lege ale minorilor”, au menționat oamenii legii, conform Unimedia.

Președinta Maia Sandu a discutat cu mai mulți reprezentanți ai societății civile despre Adunarea „Moldova Europeană”, din 21 mai

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început discuțiile cu societatea civilă despre Adunarea „Moldova Europeană”, care va avea loc la 21 mai.

Șefa statului a vorbit cu experți și formatori de opinie, care au dat curs invitației, că este nevoie să transmitem comunității europene un mesaj puternic de unitate din partea cetățenilor noștri, care își doresc să fie parte a familiei europene.

,,Unindu-ne forțele vom reuși să ducem Moldova în Uniunea Europeană”.

Inna – pe locul 1 în Rusia și alte peste 15 țări, cu piesa „UP”
Articolul anterior
Opt oameni au ajuns ilegal în Austria într-o „cutie” improvizată sub un camion. Unii dintre ei au leşinat din cauza gazelor de eşapament
Articolul următor