Zece moldoveni au decedat de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Cine sunt victimele

Potrivit Ministerului Sănătății, în ultimele 24 de ore, 10 pacienți aflați în stare gravă au pierdut lupta cu Covid-19. Bilanțul a ajuns la 490 de victime.

separator

Deces 481: Bărbat de 75 ani, din raionul Nisporeni. Internat la data de 20 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă ischemică, hipertensiune arterială, bronhomneumopatie cronică obstructivă.

Deces 482: Femeie de 81 ani din raionul Comrat. Internată la data de 6 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 483: Femeie de 86 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 484: Bărbat de 76 ani, din raionul Vulcănești. Internat la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hepatită cronică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 485: Bărbat de 89 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM Nr. 1, pe data de 3 iunie. Comorbidități: cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 486: Femeie de 88 ani, din mun. Chișinău, internată pe la SCM Nr. 1, pe data de 4 iunie. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică.

Deces 487: Femeie de 63 ani, din r-nul Basarabeasca, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 12 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, obezitate gr. II, cardiomiopatie mixtă.

Deces 488: Bărbat de 64 ani, din r-nul Cimișlia, internat la SR Cimișlia, pe data de 11 iunie. Comorbidități: demență vasculară, polineuropatie.

Deces 489: Femeie de 67 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM Nr. 1, pe data de 29 mai. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

Deces 490: Bărbat de 58 ani, din r-nul Comrat, internat la IMSP SR Comrat, pe 18 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, accident vascular cerebral.

Coronavirus: 351 cazuri noi confirmate în Moldova
Articolul anterior
Experţi britanici: unii pacienţi nu se vor recupera niciodată complet după infecţia cu Coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante