Zece terenuri de sport pentru copii și adolescenți au fost amenajate în diferite sectoare ale Capitalei

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul anului curent au fost reabilitate 10 terenuri de sport multifuncționale din curțile blocurilor de locuințe din capitală, inclusiv câte 3 terenuri în sectoarele Botanica și Râșcani, 2 – la Ciocana și câte 1 teren la Buiucani și Centru. Costul lucrărilor de renovare a obiectivelor respective este de 7,5 milioane de lei.

separator
Lucrările de renovare a terenurilor multifuncționale de sport din curți se referă la amenajarea cu gazon artificial, împrejmuire cu structură de metal pe care sunt montate scânduri de lemn și plasă metalică. Acestea sunt prevăzute cu porți de minifotbal, coșuri de baschet și plasă de volei, precum și cu felinare LED pentru iluminare pe timp de noapte. În exteriorul terenurilor sunt instalate bănci sau tribune. Pentru evitarea vandalizării construcțiilor, terenurilor, în preajma acestora vor fi instalate sisteme de supraveghere video.

Adresele terenurilor amenajate: str. Academiei, 9/1, bd. Mircea cel Bătrân, 58, bd. Mircea cel Bătrân, 22/1, str. Miron Costin, 10, bd. Cuza Vodă, 45/2, str. Matei Basarab, 9/1, str. Salcâmilor, 22/1, str. Alba Iulia, 206, bd. Grigore Vieru, 26 (în lucru), str. Cetatea Albă, 5 (în lucru).  

Două profesoare de la un colegiu din Chişinău au fost escortate la CNA. Au luat de la studenți circa 16.000 de euro
Articolul anterior
Accident înfiorător pe traseul Hâncești-Chișinău. Două mașini au luat foc, după ce s-au tamponat
Articolul următor
Alte articole interesante