Zeci de oameni s-au implicat în campania umanitară “Donează împotriva sărăciei” și au donat produse alimentare pentru cei nevoiași!

Zeci de oameni sau implicat sâmbătă, pe 13 aprilie 2019 în campania umanitară “Donează împotriva sărăciei”, care s-a desfăşurat în 15 magazine din municipiul Chișinău, unde cei peste 70 de voluntari au întâmpinat cumpărătorii cu îndemnul de a dona produse alimentare greu perisabile pentru sprijinirea persoanelor aflate în nevoie: bătrâni țintuiți la pat, familii cu mulți copii și oameni defavorizați.

separator

Campania “Donează împotriva sărăciei” este o șansă de a face o sărbătoare adevărată celor care au nevoie de atenția și grija noastră! În cadrul campaniei au fost colectate peste 4 tone de produse alimentare și 171 produse igienice, cum ar fi:

Cereale – 1226 kg;
Paste făinoase – 670 kg;
Făină (grâu/porumb) – 224 kg;
Ulei – 253 L;
Conserve – 444 buc;
Ceai – 209 buc;
Dulciuri – 409 pachete. Doritorii de a sprijini campania o pot face în continuare printr-o donație online pe: https://caritas.md/cum-ne-poti-ajuta/doneaza-bani/

Miercuri, pe 24 aprilie, peste 100 de bătrâni și oameni săraci, bolnavi țintuiți la pat, cu boli incurabile, cronice, cu dizabilități fizice, singuratici, vor primi o parte din bunurile donate.

În Chișinău vor fi montate platforme subterane de evacuare a deșeurilor
Articolul anterior
Anchetă, după ce un copil de un an și 2 luni s-a înecat cu paste făinoase
Articolul următor
Alte articole interesante