Zeci de profesori, agricultori, medici, sportivi, oameni de afaceri și alți profesioniști din diverse domenii au primit disctinții de stat

Zeci de profesori, agricultori, medici, sportivi, oameni de afaceri și profesioniști din diverse domenii au primit ieri disctinții de stat. Ceremonia de înmânare a avut loc la Președinție.

separator
Au obținut ordine și medalii cetățeni care s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, agricultori care au contribuit la dezvoltarea infrastructurii social-economice, profesori care au depus o muncă imensă pentru a educa mai multe generații, medici care au succese considerabile în activitatea profesională, sportivi de performanţă care au dus faima țării noastre peste hotare, artiști, actori și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă măiestrie profesională și ne-au reprezentat destoinic țara în întreaga lume.

Igor Dodon a înmânat distincții ca Ordinul Republicii, Gloria Muncii, Meritul Civic, Medalia „Nicolae Testemițanu”, Artist al Poporului, Maestru în Artă, Om Emerit, Artist Emerit, anunță unimedia.info.

Vezi lista celor decorați AICI

Lista Celor Decorati by UNIMEDIA on Scribd

 

Expertiza medico-legală a arătat ce s-a întâmplat cu cei trei tineri găsiți morți la Hâncești
Articolul anterior
Angajații IGSU continuă să monitorizeze situația în sudul țării. Drumuri blocate
Articolul următor