Zi de naștere cu surprize! Cum a arătat tortul de sărbătoare al lui Emilian Crețu?

Emilian Crețu a împlinit ieri 32 de ani. Actorul a sărbătorit aseară, alături de prieteni și membrii familiei sale. Se pare că sărbătoarea a fost una plină de surprize, glume și distracție pe cinste.

separator

Emilian a publicat o imagine în care apare alături de o brunetă focoasă, frumușică-foc. E greu să îți dai seama, din prima, cine e tânăra chipeșă, care și-a asortat ținuta cu cea a omagiatului. Și asta pentru că e vorba, de fapt, despre sora mai mică a actorului, Nina Crețu, pe care ne-am obișnuit să o vedem cu părul drept. Ei bine, de data aceasta, Nina a experimentat cu look-ul său, și-a aranjat niște bucle cochete și seducătoare, devenind de nerecunoscut!

,,Măcar un membru al familiei să fie creț..”, a scris Emilian, mândru de sora sa, venind cu o replică amuzantă în descrierea pozei.

Și pentru că Doamna Dora nu putea lipsi de la eveniment, prietenii l-au surprins pe omagiat cu un tort pe măsură! Cine ați crezut că a fost ,,cireașa de pe tort”?! E chiar Doamna Dora, în vârful tortului cu trei nivele!La mulți ani omagiatului!

alte Articole interesante