Zi de naștere, într-un faimos club din Las Vegas! Adrian Ursu i-a făcut un cadou deosebit soției sale

Adrian Ursu și Irina Negară și-au organizat un sejur impresionant peste Ocean. Astăzi este ziua de naștere a soției artistului, astfel că totul a fost plănuit până în cele mai mici detalii, iar sărbătorita zilei va avea o petrecere cu adevărat spectaculoasă într-un club local impresionat alături de prietenii cuplului stabiliți în SUA.

separator
Prietenii artistului s-au dovedit a fi buni complici la organizarea evenimentului care va avea loc în faimosul club ,,Omnia” din Las Vegas, o sală spectaculoasă fiind rezervată pentru ziua de naștere a Irinei Negară. Artistul le-a mulțumit prietenilor săi, arătând imagini cu locația care îți taie respirația.

,,La Mulți Ani, Irina! Te iubesc tare mult! Îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou, pentru Maria-Andreea și aștept să mai avem… un bebeluș”, a menționat artistul într-un live pe facebook. ,,Dacă voi, cei de acasă, observați schimbări bune în ceea ce mă privește, în ultimii 5-6 ani, mai ales din partea celor care mă cunosc, apoi să știți că acestea se datorează mult Irinei”, ne spune Adrian Ursu.
      

Raport foto! Seminar gratuit la Unica Sport, despre cum să slăbești sănătos
Articolul anterior
Fetița Marianei Șura o imită perfect pe ,,Doamna Dora”! Evelina e tare amuzantă
Articolul următor
Alte articole interesante