Zi de naștere, într-un faimos club din Las Vegas! Adrian Ursu i-a făcut un cadou deosebit soției sale

Adrian Ursu și Irina Negară și-au organizat un sejur impresionant peste Ocean. Astăzi este ziua de naștere a soției artistului, astfel că totul a fost plănuit până în cele mai mici detalii, iar sărbătorita zilei va avea o petrecere cu adevărat spectaculoasă într-un club local impresionat alături de prietenii cuplului stabiliți în SUA.

separator
Prietenii artistului s-au dovedit a fi buni complici la organizarea evenimentului care va avea loc în faimosul club ,,Omnia” din Las Vegas, o sală spectaculoasă fiind rezervată pentru ziua de naștere a Irinei Negară. Artistul le-a mulțumit prietenilor săi, arătând imagini cu locația care îți taie respirația.

,,La Mulți Ani, Irina! Te iubesc tare mult! Îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou, pentru Maria-Andreea și aștept să mai avem… un bebeluș”, a menționat artistul într-un live pe facebook. ,,Dacă voi, cei de acasă, observați schimbări bune în ceea ce mă privește, în ultimii 5-6 ani, mai ales din partea celor care mă cunosc, apoi să știți că acestea se datorează mult Irinei”, ne spune Adrian Ursu.
      

alte Articole interesante