Zilele Filmului German la Chișinău: șase producții pe care le poți viziona gratuit la Teatrul Ginta Latină

Goethe-Zentrum Chișinău în colaborare cu Goethe-Institut București și Teatrul fără Nume din Chișinău vă invită la Zilelor Filmului German. Evenimentele se vor desfășura în perioada 23-25 septembrie, la Teatrul Ginta Latină.

Goethe-Zentrum Chișinău vă propune o selecție din cinci filme artistice și unul documentar. Filmele vor fi proiectate în limba germană cu subtitrare în limba română.

Filmele artistice aparțin unor tineri, însă foarte promițători regizori germani, precum ar fi Mariko Minoguchi, Alireza Golafshan, Erik Schmitt, Hüseyin Tabak, dar și unor consacrați producători de film ca Andreas Goldstein abordând teme cum ar fi relațiile interpersonale, deznădejdea, lupta pentru afirmare, dar și aspecte istorice împletite cu povești de dragoste.

Documentarul „Beuys”, realizat de către Andres Veiel, este dedicat unuia dintre cei mai influenți și controversați artiști germani ai secolului XX, Joseph Beuys.

Locația: Teatrul Ginta Latină, str. Sfatul Țării 18, etajul 2. Intrarea la proiecții este gratuită. Pentru mai multe detalii, accesează aici.

Moldova ar putea depune în următorii patru ani cererea de aderare la Uniunea Europeană
Articolul anterior
Autoritățile îndeamnă cetățenii să reducă timpul petrecut în transportul public, din cauza riscului înalt de infectare
Articolul următor
Alte articole interesante