Ziua Femeii 2019. Iată cine este cea mai bogată femeie din lume și ce avere are, potrivit Forbes

Revista Forbes a publicat topul celor mai bogați oameni din lume în 2019. Francoise Bettencourt Mayers este în fruntea listei Forbes a celor mai bogate femei de pe planetă, în 2019 și ocupă locul 15 în topul celor mai bogați oameni din lume.

separator
Bettencourt Meyers are 65 de ani, locuiește la Paris și este președintele Fundației Bettencourt Schueller. Fundația încurajează progresul francez în domeniul științei și al artei, oferind bani și sprijin proiectelor.

Francoise Bettencourt Mayers este nepoata fondatoarei L’Oréal, Eugene Schuller și membru al board-ului din 1997. Ea a ajuns în Top Forbes cei mai bogați oameni din lume, după moartea mamei sale, Liliane Bettencourt, în septembrie 2017. Afacerile familiei Bettencourt au crescut cu 7,1 miliarde de dolari în 2018, adică 17%, cu venituri totale de 30,6 miliarde de dolari.

Pe de altă parte, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume. Potrivit Forbes, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume, ea având o avere estimată în prezent la 1 miliard de dolari, fiind cel mai tânăr miliardar care și-a construit singură averea.Ce e de-a dreptul uluitor este faptul că imperiul lui Kylie depăsește zece cifre și este mai tânără chiar și decât Mark Zuckerberg, care a intrat în topul Forbes al miliardarilor la 23 de ani.

Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește în fiecare an pe 8 martie, marcând astfel atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în lume. De Ziua Femeii, reprezentantele sexului frumos sunt recunoscute pentru realizările lor, indiferent de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

sursa

Explozii puternice în Crimeea! Ar fi fost vizată cea mai importantă bază aeriană din peninsulă

Explozii puternice și fum gros au fost semnalate în această seară în Crimeea. Vizată ar fi fost cea mai importantă bază militară aeriană din peninsulă, Belbek, situată în apropiere de Sevastopol, scrie DIGI 24.

Guvernatorul regiunii, Mihail Razvojaev, citat de agenția de presă rusă TASS, susține însă că ar fi vorba de o explozie pe aeroportul comercial, după ce un avion ar fi ieșit de pe pistă. Pompierii intervin la fața locului.

Ucrainenii au băgat spaima într-un grup de ceceni care se pregăteau de TikTok. Cum arată „trupele de elită” ale lui Kadîrov în realitate, pe front

Un grup de luptători ceceni de-ai lui Ramzan Kadîrov au fost surprinși de rafale trase de ucraineni chiar în timp ce încercau să realizeze o înregistrare pentru TikTok. Disperați, cecenii s-au prăbușit la pământ, căutând să își salveze viață.

„Tufișurile au început să tragă înapoi spre ei”, a ironizat un utilizator de Twitter filmările în care cecenii trăgeau rafale în gol prin păduri pentru a-și impresiona urmăritorii de pe TikTok.

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunțat pe 12 septembrie, pe canalul sau de Telegram, că își trimite în Ucraina „unitățile de elită”, în fruntea cărora se va află „fratele” Adam Delimhanov. Delimhanov, deputat în Duma Rusiei și declarat recent „Erou al Rusiei”, este cel mai apropiat colaborator al lui Kadîrov.

„Dragul meu frate, erou al Rusiei, deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Adam Delimhanov, în fruntea unităților din Republica Cecenă, a început să îndeplinească sarcinile operațiunii militare speciale în Ucraina și în DNR. Înainte va spuneam mereu să așteptați veștile bune, iar după cuvintele mele le primeati mereu. Așa că acum, aveți răbdare și așteptați-va la rezultate deosebite din prima linie din partea luptătorilor noștri. Cu siguranță vor fi câteva!”, a scris Kadîrov.

El a postat și o înregistrare video în care apare Delimhanov.

„Membrii Bandera (termen propagandistic folosit de Rusia la adresa luptătorilor ucraineni – n.red.), nu vorbesc cu voi – rezultatele vor fi dezastruoase pentru voi”, amenință Delimhanov.

sursa

Cum justifică Moscova retragerea rușinoasă din Liman: „Inamicul a adus rezerve și a continuat ofensiva. A avut o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”

Ministerul rus al Apărării a anunțat sâmbătă că ‘și-a retras’ trupele din orașul Liman, un important nod feroviar din estul Ucrainei, pe care soldați ucraineni îl ‘incercuisera’ în ultimele ore.

„Amenințate să fie incercuite, trupele aliate au fost retrase din Liman spre linii mai favorabile”, a indicat Ministerul Apărării într-un comunicat.

Moscova a mai spus că Ucraina a avut „o superioritate semnificativă în forțe și mijloace”. Ministerul rus al Apărării a declarat că forțele sale au ucis peste 200 de soldați ucraineni în 24 de ore și au distrus 14 vehicule blindate.

„În ciuda pierderilor suferite, având o superioritate semnificativă în forțe și mijloace, inamicul a adus rezerve și a continuat ofensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt, citat de BBC.

Liman este primul oraș din regiunea Donețk care a fost recucerit de armata ucraineană de când regiunea a fost declarată ieri anexată de Rusia.

Orașul Liman, aflat în regiunea Donețk, a fost eliberat sâmbătă de forțele Ucrainei, la scurt timp după ce fusese complet încercuit. Un steag ucrainean a fost arborat la intrarea în oraș.

Andrii Yermak, șeful cancelariei președintelui Ucrainei, a postat un videoclip cu luptătorii ucraineni la intrarea în Liman.

„La 1 octombrie, vom desfășura drapelul nostru național și îl vom instala pe pământul nostru din Liman. Ucraina va învinge!”, a scris Yermak.

Recucerirea Limanului de către ucraineni a fost confirmată și de surse din Rusia, anunță jurnalistul Christo Grozev.

În același timp, videoclipuri cu apărătorii ucraineni în Liman se răspândesc deja pe rețelele de socializare. Ucrainenii sunt fericiți că „Liman se întoarce în sfârșit acasă”.

sursa

Vine vara, în luna martie! Vezi ce temperaturi vor fi în următoarele zile
Articolul anterior
Andreea Bălan a oferit prima declarație după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii
Articolul următor