Ziua Femeii 2019. Iată cine este cea mai bogată femeie din lume și ce avere are, potrivit Forbes

Revista Forbes a publicat topul celor mai bogați oameni din lume în 2019. Francoise Bettencourt Mayers este în fruntea listei Forbes a celor mai bogate femei de pe planetă, în 2019 și ocupă locul 15 în topul celor mai bogați oameni din lume.

separator
Bettencourt Meyers are 65 de ani, locuiește la Paris și este președintele Fundației Bettencourt Schueller. Fundația încurajează progresul francez în domeniul științei și al artei, oferind bani și sprijin proiectelor.

Francoise Bettencourt Mayers este nepoata fondatoarei L’Oréal, Eugene Schuller și membru al board-ului din 1997. Ea a ajuns în Top Forbes cei mai bogați oameni din lume, după moartea mamei sale, Liliane Bettencourt, în septembrie 2017. Afacerile familiei Bettencourt au crescut cu 7,1 miliarde de dolari în 2018, adică 17%, cu venituri totale de 30,6 miliarde de dolari.

Pe de altă parte, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume. Potrivit Forbes, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară din lume, ea având o avere estimată în prezent la 1 miliard de dolari, fiind cel mai tânăr miliardar care și-a construit singură averea.Ce e de-a dreptul uluitor este faptul că imperiul lui Kylie depăsește zece cifre și este mai tânără chiar și decât Mark Zuckerberg, care a intrat în topul Forbes al miliardarilor la 23 de ani.

Ziua Internațională a Femeii se sărbătorește în fiecare an pe 8 martie, marcând astfel atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în lume. De Ziua Femeii, reprezentantele sexului frumos sunt recunoscute pentru realizările lor, indiferent de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.

sursa

Vine vara, în luna martie! Vezi ce temperaturi vor fi în următoarele zile
Articolul anterior
Andreea Bălan a oferit prima declarație după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii
Articolul următor
Alte articole interesante