Ziua Independenţei, sărbătorită în localităţile ţării

A fost sărbătoare astăzi şi la Criuleni cu ocazia celor 30 de ani de Independenţă a ţării.

Mai multe ansambluri artistice din satele raionului Criuleni, dar şi colective de dansatori şi artişti din zonă au participat la un eveniment organizat de către Direcţia raională cultură şi turism în inima oraşului. Sărbătoarea s-a desfăşurat în aer liber, în scuarul Ştefan cel Mare din oraşul Criuleni. Au luat parte şi câţiva meşteri populari care au organizat o expoziţie cu lucrări confecţionate manual.

Oamenii prezenţi au avut parte de un concert de zile mari, mai ales că de la debutul pandemiei, asemenea evenimente nu au mai fost organizate. Spectacolul s-a desfăşurat cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, iar spre seară, localnicii au putut admira şi un show cu artificii.

Întrucât la spectacol nu au putut fi invitate toate ansamblurile folclorice din raion, pentru că s-a desfăşurat în condiţii de pandemie, unele au pregătit mini-concerte virtuale pentru a-şi exprima dragostea pentru ţara în care s-au născut. Este şi cazul ansamblului cu titlu model „Răzeşeana” de la Casa de Cultură din satul Drăsliceni.

Incendiu devastator într-o gospodărie din Bălți
Articolul anterior
De ce oamenii inteligenți sunt nefericiți
Articolul următor