A luptat 15 ani cu dependența de droguri: #monolog​ despre narcomanie și statul în penitenciar

Se spune că cea mai mare reușită a persoanelor dependente de droguri este atunci când îşi recunosc problema. Cei care nu s-au confruntat niciodată cu această nenorocire nu înțeleg ce înseamnă asta. Pentru ei, dependenţa se egalează cu alte pericole: frica de a-și pierde familia, libertatea, sănătatea sau chiar viața.

Totuși, cea mai mare temere a celor care suferă de această boală este cea de a fi sinceri cu ei. Probabil de asta istorile de succes încep cu fraza: „am întâlnit oameni care vorbeau cu mine în aceeași limbă, care au recunoscut că au o problemă și s-au tratat”.

Astăzi vă propunem să aflaţi istoria unei persoane care a învins dependenţa şi a avut curajul să vorbească deschis despre asta, fără a-şi ascunde identitatea. Cum a început să consume droguri, până la ce extreme a ajuns şi cum i-a reuşit să ia viaţa de la capăt… aflaţi din acest interviu emoţionant.

Aducem mulţumiri echipei Asociației Inițiativa Pozitivă pentru implicare, dar şi pentru ajutorul oferit sutelor de oameni în lupta lor cu această năpastă.

Igor Dodon lăudat de soție, în timp ce curăță zăpada din curte
Articolul anterior
În iarna anului 1966, în Moldova, a fost înregistrat cel mai înalt strat de zăpadă
Articolul următor