A luptat 15 ani cu dependența de droguri: #monolog​ despre narcomanie și statul în penitenciar

Se spune că cea mai mare reușită a persoanelor dependente de droguri este atunci când îşi recunosc problema. Cei care nu s-au confruntat niciodată cu această nenorocire nu înțeleg ce înseamnă asta. Pentru ei, dependenţa se egalează cu alte pericole: frica de a-și pierde familia, libertatea, sănătatea sau chiar viața.

Totuși, cea mai mare temere a celor care suferă de această boală este cea de a fi sinceri cu ei. Probabil de asta istorile de succes încep cu fraza: „am întâlnit oameni care vorbeau cu mine în aceeași limbă, care au recunoscut că au o problemă și s-au tratat”.

Astăzi vă propunem să aflaţi istoria unei persoane care a învins dependenţa şi a avut curajul să vorbească deschis despre asta, fără a-şi ascunde identitatea. Cum a început să consume droguri, până la ce extreme a ajuns şi cum i-a reuşit să ia viaţa de la capăt… aflaţi din acest interviu emoţionant.

Aducem mulţumiri echipei Asociației Inițiativa Pozitivă pentru implicare, dar şi pentru ajutorul oferit sutelor de oameni în lupta lor cu această năpastă.

#stilunic cu Olga Manciu:”Acolo este raiul pentru mine, ai plătit și totul îți este adus acasă”

Pe Olga am prins-o în escapada sa în Moldova și am zis că trebuie să aflăm de la ea cum stă la capitolul stil și shopping. Că  nu îi plac magazinele offline și că le adoră pe cele online știam, doar că ea ne-a reconfirmat acest lucru. Că este o fire care ascultă de sfaturile stiliștilor, dar care nu foarte des le pune în aplicare tot am aflat în aceast interviu. Dar vă promitem și alte secrete despre Olga Manciu la capitolul stil, în această ediție #stilunic

Și da, i-am și dat o provocare, unde chiar s-a descurcat foarte bine!

*Partenerul emisiunii – Unic Centru Comercial 

Nicoleta Adam pe Instagram

Olga Manciu pe Instagram

Veronica Grajdean pe Instagram

#mamasita: Irina Kovalsky – “Nu înțeleg oamenii care nu au copii și spun că nu au timp!”

Această mămică frumoasă și cu o siluetă de invidiat este mămica a trei copii. Deși credeam că acest corp frumos îl are datorită geneticii, în cadrul interviului #mamasita am aflat că Irina muncește foarte mult pentru a-și menține kilogramele.

Reușește să petreacă timp cu picii, să cânte la petreceri, să gătească, să facă sport. Pentru ea nu există fraza:”Nu este posibil”. Crede cu ardoare că totul este posibil de obținut, dacă depui suficient efort și ai dorința necesară. În acest interviu aflați de ce a decis să nască în apă, care este diferența dintre cele trei sarcini și de ce a vrut ca soțul și nu mama să asiste la naștere!

*Partenerul emisiunii – Millor Cafe

*Partenerul emisiunii – MedPark

*Partenerul emisiunii – Polinikids

Olesea Sveclă

Irina Kovalsky

………………………

*Oamenii care lucrează la această emisiune

✅ Producător – Iulia Arnaut

✅ Operator/Editor – Iovu Iurie

#usideschise cu Igor Cuciuc: critica colegilor, istoria piesei 99 de cumătri, diaspora, onorariile

Pe invitatul nostru de astăzi l-am așteptat foarte mult să fie protagonistul emisiunii #usideschise. Este în lista de top a celor mai invitați artiști de muzică populară la evenimente, iubit de public și criticat de colegi. Cine este Igor Cuciuc și cum i-a fost parcursul muzical, aflați în interviul de astăzi!

Igor Dodon lăudat de soție, în timp ce curăță zăpada din curte
Articolul anterior
În iarna anului 1966, în Moldova, a fost înregistrat cel mai înalt strat de zăpadă
Articolul următor