#monolog – Depresia este o stare foarte inertă și nu poți ieși singur din ea

Anxietate, tristețe fără margini, apatie, iritabilitate, lipsa de energie sunt simptome care ar trebui să dea de gândit oricui. Dacă toate aceste stări sunt prezente timp de peste două săptămâni, putem vorbi despre o depresie. Astfel de tulburări duc de obicei la scăderea capacității de muncă, de concentrare, duc la fluctuații mari de apetit, tulburări de somn, sentimente de neputință și chiar gânduri de moarte și suicid. De ce este nevoie pentru evita o agravare a depresiei, vezi în video de mai jos. Sfaturi de la o persoană (ne-a rugat să-i păstrăm identitatea), care a trecut prin multe momente depresive.

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Un medic care a activat la Spitalul Clinic Republican, răpus de Covid-19
Articolul anterior
Polițiști filmați cum dau busna într-un local din Capitală. Dj-ul: ,,Neapărat vom mai dansa, dar acum „discoteca se amână!”
Articolul următor