#monolog – întrebări incomode unei persoane infectate cu virusul HIV

„Virusul HIV poate fi doar la persoanele cu orientare sexuală netradiţională? HIV poate fi egal cu moarte rapidă?” – acestea sunt doar câteva din stereotipurile cu care se confruntă persoanele HIV seropozitive. Vedeţi istoria sinceră a noului protagonist al proiectului #monolog.

💥Nu uitați, a fi infectat nu înseamnă a fi singur, apelează la ajutor: Accesează link-ul afișat, pentru a afla mai multe informații și desigur, pentru a cere ajutor 🏹 @initiativapozitiva.

„Pentru ce mi s-a dat această boală? Cu ce mă servește?”: #SUNTVOCE cu Tatiana Pranju.

„Sunt Voce” vă aduce povestea Tatianei Pranju, supraviețuitoarea cancerului ce redescoperă acum frumusețea vieții prin psihologie. Tatiana crede ferm în puterea emoțiilor trăite deschis, mai ales pentru femei, care beneficiază enorm de pe urma exprimării libere a sentimentelor. Ea aduce în prim-plan tehnici eficiente pentru gestionarea emoțiilor, oferind astfel un suport valoros celor ce se confruntă cu provocări similare. 

Nu ratați o ediție plină de emoție și transformare în următorul episod de “Sunt Voce”.

 

#stilunic – Gabriela Damir, prezentatoare:”Așa emoții nu am avut nici la nuntă!”

#stilunic cu altă prezentatoare. Așa provocare a avut invitata acestui episod în noua ediție. Gabriela Damir a simțit cum este să fii tu cea care pune întrebări, iar Nicoleta a fos în rol de invitat. Doar că provocările nu s-au terminat doar la această etapă.

Vă dorim vizionare plăcută și sperăm să vă placă acest episod!

#stilunic–Doina Danielean și Alina Ciobanu:”Zic să o facem altfel, în opinci și strae tradiționale?”

Invitatele de azi la #stilunic ne-au spus că fac parte din categoria prietenilor despre care se crede că fac totul la comandă. De ce? La sigur veți afla în acest episod. Pentru că Doina Danielean și Alina Ciobanu au povestit multe lucruri interesante despre relațialor, dar și momente picante despre cum arată relația lor când se ceartă!

Brexitul schimbă condițiile pentru studenții străini din Marea Britanie
Articolul anterior
Cum să îngrijești pielea mâinilor în sezonul rece?
Articolul următor