Publicitate

www.unica.md – “Prima revistă online dedicată femeilor din Republica Moldova”.

Profilul utilizatorului Unica.md

Componența audienței după sex:

 • feminin – 80%
 • masculin – 20%

Componența audienței după vîrstă:

 • 15-19 ani – 14%
 • 20-29 ani – 36%
 • 30-39 ani – 20%
 • 40-49 ani – 18%
 • 50+ ani – 12%

Componența audienței după studii/educație:

 • Studii superioare – 63%
 • Liceu/Colegiu – 25%
 • Primare/profesionale – 9%
 • Fara studii – 3%

Date oferite de Biroul de Audit al Tirajelor si Internetului (12.2015)

Departament Vânzări:
Mob:0 60044300

 • Vizitatori unici
 • 90.000 pe zi
 • 350.000
  pe săptămână
 • 3.100.000 pe lună
 • Vizite
 • 80.000 pe zi
 • 450.000
  pe săptămână
 • 3.500.000 pe lună

Amplasarea spațiilor publicitare:

 • publicitate
 • publicitate
 • publicitate
 • publicitate
 • publicitate
 • Banner de tip B
  Banner vizibil sub menu per rubrică și per articol din rubrică, se exclude homepage.
  Mărimea: 1200×250 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip D
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub horoscop.
  Mărimea: 300×250 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Mobile/Tablet: 300×250 px
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip E
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub banner TNF.
  Mărimea: 300×250 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip F
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub banner E.
  Mărimea: 300×250 px
  Format: HTML, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip G
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub banner F.
  Mărimea: 300×150 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip G1
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub banner G.
  Mărimea: 300×150 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip G2
  Banner vizibil pe toate paginele, în sidebar sub banner G1.
  Mărimea: 300×150 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip H
  Banner pop-up vizibil pe toate paginele. Se poate de setat distanța în minute de la ultima afișare.
  Mărimea: 500×500 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip I
  Banner deasupra conținutului, vizibil pe toate paginele.
  Mărimea: 240×320 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Cerințe tehnice
 • Banner de tip J
  Banner vizibil în cadrul articolelor, dupa 3-4 paragrafe.
  Mărimea: 728×90 px
  Format: HTML5, JPG, PNG
  Mobile/Tablet: 300×250 px
  Cerințe tehnice

Video. Vasile Costiuc și un consilier municipal socialist s-au luat la pumni în fața casei lui Dodon

Liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, și consilierul municipal din partea Partidului Socialișitlor din R. Moldova (PSRM), Dinari Cojocaru, s-au luat marți, 24 mai, la pumni în fața domiciliului ex-președintelui R. Moldova, socialistul Igor Dodon, transmite www.zdg.md.

Incidentul s-a produs în timp ce procurorii anticorupție desfășurau percheziții la domiciliul socialistului Igor Dodon, reținut pentru 72 de ore într-un dosar penal pentru corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

În timp ce mai mulți susținători ai fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon, scandau „Libertate lui Dodon”, liderul Partidului Politic „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc scanda – „Dodon la pușcărie”.

Anterior, Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă, a fost reținut și anchetat penal într-un dosar penal pentru corupție. Atenșie, limbaj licențios!

Rusia susţine că nu va renunţa la planurile sale în Ucraina, în pofida sancţiunilor şi a ajutorului occidental pentru Kiev

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat marţi că Rusia îşi va continua „operaţiunea specială militară” în Ucraina, în pofida „ajutorului masiv din partea Occidentului” pentru Kiev şi a sancţiunilor occidentale instituite împotriva Moscovei, relatează agenţia de presă EFE, preluată de Agerpres.

„În pofida ajutorului occidental acordat pe scară largă regimului de la Kiev şi a presiunii exercitate de sancţiunile occidentale asupra Rusiei, noi vom continua operaţiunea militară specială până când toate obiectivele vor fi îndeplinite”, a afirmat Şoigu într-o reuniune a miniştrilor apărării din cadrul Organizaţiei Tratatului de Securitate Colectivă (OTSC).

Cu câteva ore înainte, secretarul Consiliului Securităţii Rusiei, Nikolai Patruşev, declarase într-un interviu pentru publicaţia Argumentî i Faktî că Rusia nu şi-a fixat nişte termene concrete privind durata „campaniei” sale militare în Ucraina.

Cei doi oficiali de la Moscova au făcut aceste declaraţii în ziua în care s-au împlinit trei luni de la debutul agresiunii ruse împotriva Ucrainei.

Şoigu a insistat marţi că Rusia „s-a văzut constrânsă să intervină” pentru a-i proteja pe locuitorii din Donbas, în estul ţării, şi pentru a garanta „statutul nenuclear şi neutru” al Ucrainei.

Ministrul rus al apărării a deplâns faptul că Occidentul a ignorat preocupările de securitate ale Rusiei cu privire la renunţarea extinderii NATO şi la plasarea de arme ofensive în apropierea frontierelor ruse.

„Au făcut exact contrariul”, a spus el.

Şoigu mai susţine că, în prezent, Occidentul continuă să trimită consilieri militari în Ucraina, unde ar lupta deja aproape 6.000 de mercenari străini de partea forţelor ucrainene.

El a denunţat, de asemenea, presupusele presiuni care ar fi exercitate asupra aliaţilor Moscovei din cadrul alianţei OTSC şi a adăugat că actualele circumstanţe reclamă o mai mare unitate între fostele ţări sovietice.

„Rusia va continua să ofere ajutorul necesar aliaţilor săi, astfel încât aceştia să poată neutraliza ameninţările emergente şi să-şi apere suveranitatea”, a promis ministrul rus al apărării.

În acest sens, Şoigu a asigurat că Rusia este hotărâtă să continue să-şi consolideze legăturile în cadrul OTSC, structură din care mai fac parte Belarus, Armenia, Kazahstan, Kârgâzstan şi Tadjikistan, în faţa încercărilor occidentale de a ‘submina relaţiile’ dintre membrii acestei alianţe militare.

Rusia a lansat în luna februarie o agresiune militară împotriva Ucrainei invocând comiterea unor acte de genocid în regiunile Lugansk şi Doneţk din această ţară.

Ucrainenii au eliminat un nou general rus, primul din cadrul Forțelor Aeriene ale Rusiei

General-maiorul în retragere Kanamat Botașev al Forțelor Aeriene Ruse a fost doborât și ucis pe cerul deasupra Ucrainei, relatează Ukraîinska Pravda, preluată de hotnews.

Serviciul în limba rusă al BBC a dezvăluit inițial informația, citând trei foști subalterni ai lui Botașev care au păstrat legătura cu el după ce acesta a fost trecut în rezervă.

Botașev este pilotul cu cel mai înalt rang a cărui moarte a fost confirmată până acum. Născut în 1959, el a fost înainte de pensionare comandantul unui regiment de aviație.

Informația vine după ce Statul Major al Ucrainei a raportat pe 22 mai că un avion de atac rusesc Su-25 a fost doborât deasupra regiunii Luhansk și că pilotul nu a avut timp să se ejecteze.

Nu este clar cum un ofițer pensionar în vârstă de 63 de ani a ajuns să piloteze un Su-25 în Ucraina, foștii subalterni ai generalului sugerând că acesta „pur și simplu nu putea sta departe”.

Generalul rus a fost trecut în rezervă cu scandal

Cariera militară a lui Botașev fost întreruptă în iunie 2012, când a fost acuzat de prăbușirea unui avion de luptă Su-27 lângă Petrozavodsk, un oraș din nordul Rusiei.

Potrivit Novaia Gazeta, generalul i-a cerut unui prieten al său cu gradul de colonel în Forțele Aeriene Ruse, să-l lase să decoleze cu un Su-27 cu care nu avea permisiunea să zboare.

În timpul zborului Botașev a decis să facă acrobații dar a pierdut controlul avionului care s-a prăbușit. „Am vrut doar să pilotez un astfel de avion de luptă, dar nu am ținut cont de faptul că un astfel de avion are propriile sale caracteristici”, a explicat generalul la proces.

Botașev a fost găsit vinovat de accidentul aviatic și condamnat la patru ani de detenție și o amendă de 5 milioane de ruble.

După proces, el s-a retras din forțele armate și a lucrat pentru o organizație paramilitară, ceea ce face prezența sa pe cerurile deasupra Ucrainei cu atât mai interesantă.

Rusia trimite inclusiv militari bătrâni în Ucraina

De la începutul lunii martie, birourile militare ruse de înregistrare și înrolare, organizațiile patriotice și grupul de mercenari Wagner au militat activ pentru a atrage oameni care să fie trimiși în Ucraina. Grupul Wagner a cerut inclusiv decretarea mobilizării generale în Rusia.

Jurnaliștii de la BBC au constatat pe baza consultării unor informații disponibile public că cel puțin nouă soldați ruși de peste 50 de ani au murit în Ucraina. Unul dintre ei, maiorul în rezervă Valeri Statilko, avea peste 60 de ani, la fel ca Botașev.

La Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, a fost depus vinerea trecută un proiect de lege privind desființarea limitei de vârstă pentru încheierea primului contract de serviciu militar, un nou semn că forțele armate rusești ar putea avea probleme de personal din cauza pierderilor grele suferite în Ucraina.

Ultimul bilanț publicat marți de armata ucraineană afirmă că Rusia a pierdut aproape 30.000 de militari în Ucraina de la declanșarea războiului pe 24 februarie.

Contacte
Articolul anterior
Despre noi
Articolul următor