Acest amestec miraculos te scapă de răceală, tratează artrita şi creşte imunitatea! Vezi cum se prepară

Odată cu schimbarea vremii organismul poate deveni vulnerabil la acutizarea bolilor cronice şi scăderea rezistenţei împotriva răcelilor. Oamenii de știință au confirmat, în mod repetat, beneficiile consumului regulat de miere în combinație cu scorțișoară, pentru a trata diferite boli.

separator

make-a-drink-of-honey-and-cinnamon-for-healthy-and-effective-slimmingÎncă de acum 4000 de ani, mierea a fost folosită ca remediu tradițional pentru aproape orice boală. Egiptenii au folosit-o pentru a trata rănile, grecii pentru o viață lungă, iar indienii pentru a stabili un echilibru în organism. Aceste două ingrediente, combinate, pot face adevărate minuni pentru întreg organismul:

1. Reducerea colesterolului

Se adaugă două linguri de miere și trei lingurițe de scorțișoară într-o ceașcă mare de ceai. Consumarea acestui amestec reduce colesterolul cu 10% în decurs de două ore. Ori, dimineața în loc de marmeladă sau gem, pune puțină miere cu scorțișoară pe o bucată de pâine.

2. Tratează artrita

Într-o cană cu apă clocotită se amestecă o lingură de scorțișoară. Când se mai răcește puțin se adaugă două linguri de miere. Bea această băutură dimineața și seara.

10 sfaturi ca să treci cu brio de sezonul gripei

Utilizarea regulată a acestei băuturi vă ajută să tratați artrita cronică.miere-si-scortisoara-700x577

3. Elimină infecțiile vezicii biliare

Într-o cană de apă clocotită se adaugă două linguri de scorțișoară și o lingură de miere. Mierea se adaugă când apa se mai răcește puțin. Scorţişoara şi mierea manifestă efect antibacterian.

4. Alungă răceala

Dacă răciți frecvent, faceți un amestec dintr-o lingură de miere și un sfert de linguriță de scorțișoară. Acest amestec vă ajută să tratați răceala, tusea cronică și congestia sinusurilor.

5. Stimulează imunitatea

Aceste alimente protejează organismul de bacterii și virusuri.

sursa

Defilare de modă inedită! Colecția „Renaşterea” a fost prezentată de femei care au învins cancerul
Articolul anterior
Primul ajutor în caz de durere în gât la copii și adulți!
Articolul următor
Alte articole interesante