3 ingrediente naturale care accelerează metabolismul și ard până la 500kcal pe zi

Dacă ai ținut vreodată un regim de slăbire știi cât de mult efort trebuie să depui ca să dai jos excesul de grăsime corporală pentru a obține rezultate garantate și a ajunge la silueta perfectă. Motivele pentru care nu reușești să arzi mai multe calorii pot fi metabolismul lent, înaintarea în vârstă sau dezechilibrele hormonale.

separator
Totuși, este bine să știi că în orice cură de slăbire este potrivit să scapi de kilogramele în plus fără a-ți pune în pericol sănătatea. Dacă ții dietă bazată pe consum redus de calorii, metabolismul tău va încetini. Aceasta este reacția naturală prin care organismul răspunde la deprivarea de hrană. Ca urmare procesul de slăbire poate deveni extrem de încet sau chiar nu se produce deloc.

AdipoSlim Strong are grijă ca metabolismul tău să se mențină la cel mai intens nivel! Formula puternică pentru slăbire accelerează metabolismul și are efect revoluționar de ardere a grăsimilor abdominale.

AdipoSlim Strong îți asigură:

• Garanția rezulatelor, efect mai rapid, puternic și de lungă durată

• Reduce cu până la jumătate grăsimile din zona abdomenului

• Grupul care a testat produsul și-a redus circumferința coapselor, șoldurilor și a taliei

• Nu favorizează reducerea masei musculare

Noua formulă îmbunătățită din produsul AdipoSlim Strong este o armă și mai eficientă pentru arderea grăsimilor. Acțiunea sinergică a ingredientelor este mai puternică și acționează mai rapid decât alte produse similare.Simultan, cu ajutorul formulei revoluționare va fi stimulată sinteza naturală a hormonului de slăbire, adiponectina. Deoarece produsul stimulează metabolismul, se asigură o slăbire pe termen lung.

Secretul siluetei perfecte se ascunde în țesutul adipos maro

Studiile științifice au demonstrat că țesutul gras maro este esențial pentru o metabolizare optimă a grăsimilor. Odată cu înaintarea în vârstă, stratul de țesut adipos maro scade de la 5% din greutatea totală la 1.5%, iar acest fapt cauzează creșterea incidenței problemelor legate de greutate pe măsură ce organismul avansează în vârstă.

AdipoSlim Strong stimulează arderea caloriilor!

Medicul endocrinolog Dr. Med. Aaron Cypess a demonstrat că, prin activarea țesutului gras maro, poate fi dublat numărul de calorii utilizate. Medicul spune: ,,Dacă maximizăm stimularea țesutului adipos maro, putem arde până la 500kcal pe zi”.

AdipoSlim Strong conține 3 ingrediente eficiente care activează grăsimea maro și cresc nivelul hormonului arzător de grăsime, adiponectina:

antocianine din extract patentat din suc de portocale roșii, Morosil®,

catechine (în mod special galat de epigalocatechină – EGCG) din extract patentat de ceai verde Phytofare®,

capsicină din ardei cayenne,

extract din alge wakame cu fucoxantină.

Toate ingredientele stimulează formarea țesutului adipos maro care acclerează arderea cu până la 500 kcal în plus pe zi, fără activitate fizică. Produsul conține de asemenea vitamina B6, ce oferă energie organismului, astfel încât se reduce senzația de oboseală sau lipsa de energie în timpul procesului de slăbire.

Combinate cu mișcare și o dietă echilibrată, capsulele AdipoSlim Strong te ajută să arzi mai repede caloriile și să îți definești rapid silueta!

AdipoSlim Strong poate fi gasit în rețeaua de farmacii Elody și pe farmacie.md.

Trei surori de 6, 7 și 8 ani au ajuns la spital, după ce ar fi fost bătute cu o nuia de către tatăl lor
Articolul anterior
Cancerul pancreatic agresiv a fost tratat de către o echipă de cercetători israelieni cu un tratament de 14 zile
Articolul următor
Alte articole interesante