ALFA DIAGNOSTICA – Hypermarket de Analize Medicale. Peste 3.300 de teste – pentru orice diagnostic

Laboratorul medical Alfa Diagnostica este un furnizor de încredere ce oferă, începând cu anul 2016, servicii medicale de cea mai bună calitate în diagnostic de laborator. Ceea ce definește, în mod sigur, activitatea laboratorului medical, este gama largă de analize efectuate la Alfa Diagnostica, aceasta reprezentând cea de-a doua prioritate a furnizorului de servicii. Pe primul loc, cu siguranță, se poziționează precizia și fiabilitatea rezultatelor oferite.

separator

Gama largă de teste efectuate nu reprezintă doar un scop în sine al furnizorului de servicii. Acestea sunt absolut necesare medicilor care se străduiesc, zi de zi, să activeze la un nivel profesional ridicat. Pentru a putea clarifica diverse cazuri clinice, medicii au nevoie în mod constant de teste noi. Însă, majoritatea acestora nu se regăsesc pe lista serviciilor oferite de laboratoarele medicale locale.

Nu toate testele pot fi efectuate

Există mii de teste diferite. Unele dintre ele sunt teste de rutină, altele, teste rare, iar altele, foarte rare. Laboratorul poate încerca, teoretic, să efectueze teste rare sau foarte rare, dar prețul unui test va fi atât de ridicat încât pacientul, pur și simplu, nu va putea să plătească pentru acesta.

Laborator – hypermarket

Pentru a extinde gama de teste oferite, menținând în același timp prețuri mai mult sau mai puțin rezonabile, Alfa Diagnostica a adăugat pe lista testelor efectuate în mod independent (700+), alte câteva mii de teste realizate într-un număr important în mari laboratoare partenere din străinătate.

Astfel, medicii și pacienții au posibilitatea să comande oricare analize medicale, din cele peste 3.000 de teste oferite în cadrul aceluiași laborator.

Parteneri

La ora actuală, partenerii oficiali ai laboratorului Alfa Diagnostica sunt: MDI Limbach Berlin, parte a Limbach Gruppe (cea mai mare rețea de laboratoare medicale din Germania); CeGaT, unul din liderii mondiali în domeniul analizei genetice (Germania); Cenata, un laborator de diagnosticare genetică, specializat în efectuarea testului prenatal non-invaziv Harmony® (Germania); IMMD, laborator de diagnosticare în domeniul cercetărilor citogenetice (Germania); OneOme, laborator de diagnosticare specializat în efectuarea testului farmacogenetic RightMed (SUA); Centrul Național de Diagnostic Morfologic și Clinic, specializat în teste citologice (Rusia).

Detalii de contact:

Municipiul Chișinău

• Laboratorul central, str. N. Testemițanu, 21
tel .: 022 82 44 44, 078 55 44 44

• Filiala, sector Râșcani, str. A. Russo, 15
tel .: 022 909 104

• Filiala, sector Botanica, str. Decebal, 72/6
tel .: 022 909 105

• Filiala, sector Buiucani, str. București, 116 (în curând!)
tel .: 022 909 110

• Filiala, sector Ciocana, str. Mircea cel Bătrân 3/2 (în curând!)
tel .: 022 909 107

Municipiul Bălți

• Filiala, str. Decebal, 126/4
tel .: 0231 81 777

Aflați mai multe detalii pe alfalab.md

Un copil, lovit violent de o mașină la Durlești. Imagini cu impact emoțional puternic
Articolul anterior
Vremea o ia total razna! Ce se întâmplă în Moldova?
Articolul următor
Alte articole interesante