Anunț pentru pacienții incluși în listele de așteptare pentru endoprotezare de genunchi/șold și alte intervenții programate

În atenția pacienților din Republica Moldova! Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunţă că orice informație care se referă la modul de organizare a tratamentului costisitor în cadrul Programelor speciale și anume informațiile despre listele de așteptare pentru endoprotezare de genunchi/șold și includerea pacienților în terapia antivirală a hepatitelor cronice şi cirozelor hepatice virale B, C, D se oferă exclusiv telefonic!

separator
Pacienții incluși în listele de așteptare pentru endoprotezare de genunchi/șold pot solicita informații apelând numărul de telefon 022 72 73 67.

Pacienții incluși în listele de așteptare pentru intervenții chirurgicale de cataractă cu implantare de cristalin pot solicita informații la numărul de telefon022 57 45 86.

Pacienții încadrați în tratamentul antiviral al hepatitelor pot solicita informații apelând numărul de telefon 022 72 81 58.

,,În contextul declarării stării de urgenţă pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în legătură cu situația epidemiologică prin infecția cu COVID-19, facem apel la conștiința dumneavoastră și Vă rugăm să STAȚI ACASĂ!!!”, se arată în comunicat.

Amenzi de circa 800 mii lei, pentru 33 de agenți economici și 5 persoane fizice
Articolul anterior
Situație dramatică în provincia Bergamo din Italia. Liste de așteptare pentru înmormântări şi incinerări, întinse pe zece pagini
Articolul următor
Alte articole interesante