Aparatul care te ajută să gestionezi diabetul și să menții nivelul glicemiei în limitele normale

Nivelul ridicat al zahărului în sânge duce, inevitabil, la apariția mai multor probleme de sănătate, cum ar fi infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, diabetul cronic sau orbirea permanentă. Din acest motiv, este indicată menținerea glicemiei în normele admisibile pentru a contribui la gestionarea cu succes a diabetului.

separator

Știind tot timpul care sunt valorile glicemiei, pot fi luate decizii corecte în ce privește regimul alimentar, programul de exerciții fizice și tratamentul medicamentos sau cu insulină. Doar în acest mod poate fi prevenită agravarea simptomelor diabetului zaharat.

Folosind noul glucometru german Accu-Chek Active, măsurările nivelului glucozei în sânge nu vor dura decât 5 secunde, fiind necesară o picătură minusculă de sânge.

Aparatul nu are doar un design revoluționar, cu ecran mare și cifre mari afișate, dar oferă și mai multă siguranță decât anterior. Spre exemplu, Accu-Chek Active atenționează utilizatorul în cazul în care valabilitatea testelor de glicemie a expirat. De asemenea, pot fi marcate rezultatele obținute înainte și după masă, pentru a analiza efectele alimentației asupra glicemiei.

Glucometrul de la Roche Diagnostics are acum o capacitate și mai mare de memorie. Pot fi salvate 500 de valori glicemice. Mai mult decât atât, aparatul afișează media glicemiilor din ultimele 7, 14 și 30 de zile, fapt ce contribuie semnificativ la gestionarea cu succes a diabetului.

În cazul în care glucometrul este folosit de către mai mulți pacienți, cu Accu-Chek Active se poate efectua măsurarea glicemiei, aplicând sângele pe un test separat, ceea ce reduce la zero un eventual risc de contaminare.

Noul glucometru german are un port, care oferă posibilitatea de a descărca rezultatele glicemiei stocate în memorie într-un computer, cu ajutorul dispozitivului Accu-Chek Smart Pix.

Achiziționează noul glucometru Accu-Chek Active pe farmacie.md

Surpriză de proporții! Antonia a lansat o nouă piesă
Articolul anterior
Mai mulți moldoveni vor putea merge într-o destinație de vis fără a avea nevoie de vize
Articolul următor
Alte articole interesante