Ar trebui să te abții de la sex pe perioada vaccinării? Ce spun specialiștii

Celebrul medic și prezentator rus TV Alexander Myasnikov a ridiculizat zvonurile care circulă precum că o persoană ar trebui să se abțină de la sex pe perioada vaccinării cu coronavirus.

După cum observă medicul, de câteva luni, vaccinarea a fost însoțită de sfaturi extrem de absurde și ridicole.

„În timpul perioadei de vaccinare, se recomandă să nu beți alcool, să nu faceți sex (da, ministrul adjunct al sănătății din unele zone a spus despre acest lucru), să nu udați locul de injectare timp de 3 zile. Să luați medicamente pentru diluarea sângelui, să nu fumați, să nu vă angajați în activitate fizică intensă și așa mai departe și așa mai departe”, a subliniat Myasnikov.

Expertul a explicat că nu trebuie să abuzați de băuturi alcoolice, iar în ceea ce privește sexul nu este o interdicție.

„Sexul ce are de-a face cu asta? !! Sau să nu te speli trei zile. Problema este că toate aceste recomandări prostești toarnă apă pe moara anti-vaccinare. Oamenii deja ezită: nu poți bea, nu poți fuma, nu poți face sex! Vor merge după aceea să se vaccineze, vor rămâne entuziaști? „

De îndată ce vaccinarea în masă a început în lume, au început discuții active pe rețele. Unii au început să răspândească că vaccinul afectează sistemul de reproducere, în timp ce alții au remarcat că în timpul perioadei de vaccinare este necesar să te abții de la relații intime. Și totul pentru că sexul este considerat o activitate destul de consumatoare de energie. Dr. Myasnikov a recomandat ca aceste informații dubioase să fie eliminate.

O femeie cu brațele și picioarele amputate a devenit mamă. Cum reușește să își îngrijească bebelușul
Articolul anterior
Moldovenii din Cipru vor putea vota doar cu prezentarea unui test negativ Covid-19. Testele rapide sunt efectuate gratuit în toate centrele specializate din țară
Articolul următor
Alte articole interesante