Beneficiile inhalatorului în caz de răceală, viroză, tuse și nas înfundat

Odată cu răcirea vremii și creșterea incidenței virozelor și bolilor inflamatoare ale căilor respiratorii, tusea, nasul înfundat și respirația dificilă devin simptome frecvent întâlnite. Pentru diminuarea rapidă a simptomelor și ușurarea stării generale a organismului vin în ajutor inhalatoarele.

separator

Utilitatea inhalatoarelor a devenit recunoscută nu doar pentru eficacitatea lor, dar și pentru că sunt practice, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate acasă, de oricine are nevoie.

Procedurile cu aerosoli sunt indicate în afecţiuni ORL, precum sinuzita, rinofaringita, laringita, amigdalita, traheita, bronşita cronică, ce însoțesc episoadele de răceală, dar şi în boli pulmonare, cum ar fi astmul bronșic, emfizemul pulmonar.

Cel mai important avantaj al terapiei cu aerosoli este folosirea dozelor mici de substanțe medicamentoase, sau chiar evitarea medicamentelor în unele cazuri, iar efectele adverse sunt reduse. Chiar și după o singură procedură efectuată, deja se poate observa îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.

Aerosolul cu piston Chicco

Aerosolul cu piston Chicco nebulizează rapid și eficace toate tipurile de medicamente. Particulele nebulizate au dimensiunea optimă pentru ca tratamentul sa aibă eficiență maximă. Tehnologia Sidestream reduce timpul de administrare a medicamentelor, mărind fluxul particulelor nebulizate, făcând astfel terapia mai simplă și mai practică pentru copii. Aerosolul este un dispozitiv medical, care transformă medicamentele în vapori și permite administrarea lor pe cale aeriană direct în aparatul respirator. Aparatul include: masca pentru copii, masca pentru adulți, mustiuc, tub nazal.Nebulizator cu ultrasunete Chicco

Inhalatorul silențios pe bază de ultrasunete Chicco pulverizează rapid și în tăcere cele mai frecvente medicamente pentru terapia prin inhalare, în caz de boli ale tractului respirator superior și inferior și procese inflamatoare localizate în nas, gât, bronhi și plămâni. Tehnologia silențioasă bazată, pe ultrasunete, oferă viteză mare și zgomot redus la maximum, astfel încât dispozitivul este excelent pentru copii. Designul amuzant a fost special conceput pentru a face tratamentul și mai ușor și mai convenabil, păstrând aceleași standarde de calitate și siguranță. Dispozitivul este simplu și ușor de utilizat, nu necesită întreținere specială.

Caracteristici și beneficii:

– practic și functional, conceput special pentru adulți și copii în egală măsură.
– măștile confecționate din silicon foarte moale și delicat sunt disponibile în 2 mărimi.
– cea mai mică mască garantează o potrivire perfectă pe fața micuțului tău, chiar și a nou-născutului, și oferă confort maxim pe toata durata terapiei.
– masca mai mare se potrivește pentru adulți sau copii mai mari.
– nebulizează rapid 1 ml în 5 minute.
– design conceput pentru bebeluși pentru a le distrage atenția, datorita figurinei amuzante, optimizând eficacitatea terapiei.
– pachetul conține și un tub pentru gura, dar și unul pentru nas (de tip ,,furculiță”).
– dispune de un sistem practic pentru depozitarea accesoriilor, chiar în baza nebulizatorului.
– în terapie se poate utiliza produsul Chicco soluție nazală sterilă, Chicco PhysioClean ser fiziologic, predozat în fiole de plastic de 2 ml, pentru a evita irosirea acestuia.

Modul de utilizare a aparatelor cu aerosoli este diferit:

  • Ar fi indicat ca întâi de toate să citiți instrucțiunea pentru a vă asigura că-l folosiți corect. Deși pare simplu de utilizat, asigurați-vă că nu faceți nici o gafă, mai ales atunci când îl asamblați.
  • De regulă copiii nu prea au răbdare atunci când este vorba despre tratamente, de aceea pregătiți aparatul cu ceva timp înainte. Asamblați piesele respectând pașii indicați în instrucțiune.
  • Spălați mâinile și uscați-le înainte de a începe procedurile.
  • Faceți o introducere informativă copilului dvs. despre cum trebuie să respire și cum trebuie să stea  așezat. Dacă piciului îi este frică, încercați să transformați procedura într-un joc. Priviți desene animate în acest timp sau citiți-i o poveste.

Investind bani într-un inhalator de calitate, fiți siguri că veți avea acasă un “medic” pentru toți membrii familiei, nu doar pentru copilul dumneavostră. Aparatul va fi funcționl ani buni și, astfel, veți economisi bani și timp. Atâta timp cât veți avea în trusa medicală un inhalator, veți reduce considerabil vizitele la medic și în farmacii.

Acum, în luna octombrie, achizionați inhalatoarele Chicco cu reducere de -30 %. Găsiți produsele în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!  

Un mercedes, în care se aflau trei copii, s-a răsturnat într-un șanț la Hâncești
Articolul anterior
Două automobile, avariate grav în sectorul Botanica
Articolul următor