BiTONIC Lady – frumusețe și tinerețe în fiecare capsulă de calitate germană

Semnificația și percepția feminității s-a schimbat foarte mult pe parcursul istoriei și a luat mereu noi forme, cu fiecare schimb de generație. Astăzi, femeile preiau mai multe roluri care până acum erau atribuite doar bărbaților, dar acest lucru nu înseamnă că și-au pierdut din feminitate. Tu decizi cum vrei să fii!

separator

Ai multe responsabilități, ești mămică, ai o pasiune pentru sport, îngrijiri cosmetice, detoxifieri. Ai uitat ceva? Da. Să ajuți organismul cu minerale și vitamine, care sunt utile pentru toate femeile care își doresc să arate bine.

Femeile au deseori insuficiență de vitamine și minerale, fapt ce duce la înrăutățirea aspectului fizic, cum ar fi: descuamarea unghiilor, aspectul neplăcut al tenului, căderea părului. Toate aceste au loc din motiv că nu reușești să oferi organismului tău toată gama de vitamine naturale. În acest caz, în ajutor îți vin suplimentele alimentare.

BiTONIC Lady este un produs complet dedicat femeii, cu acțiune pe principalele zone de interes: piele, păr, unghii, echilibru hormonal. Suplimentul alimentar antiaging, cu colagen hidrolizat de origine bovină, coenzima Q10, polifenoli din sâmbure de struguri, vitamine și minerale susține și menține aspectul tânăr. Reduce stresul oxidativ asupra organismului și reglează activitatea hormonală în timpul menopauzei.

BiTONIC Lady este fabricat in conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania. Toate ingredientele au fost atent alese pentru a fi cât mai bine absorbite de către organism și pentru a avea efecte încă din prima săptămână de administrare.

Te invităm să citești despre feminitate și produsul nou de la BiTONIC Lady, complexul Premium conceput special pentru femei.

Citește și comandă #ONLINE pe www.bitonic.md !

O fetiță de doar trei ani a căzut în gol de la etajul doi
Articolul anterior
Trgedie în Orhei. O fetiță a murit după ce s-a intoxicat la masa de pomenire a mamei sale
Articolul următor
Alte articole interesante