Caz șocant. Un băiețel de doi ani a decedat după o operație de hernie inghinală

Caz șocant în București. Doi părinți și-au pierdut copilul în urma unei operații de rutină, desfășurată la un cunoscut spital din capitală. Băiețelul, în vârstă de un an și 10 luni, s-a stins după ce a fost operat de hernie inghinală.

separator
Intervenția chirurgicală ar fi avut loc sâmbătă la un spital privat, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, cel mic a decedat, comunică stirileprotv.ro. Părinții copilului susțin că au observat că băiețelul se simțea rău și au încercat să alerteze medicii, însă au fost ignorați timp de 9 ore, iar mamei i s-a explicat că starea băiatului este una normală.

Când copilul nu mai putea respira deja, au început manevrele de resuscitare. Asistentele medicale au sunat la 112 pentru a solicita o echipă SMURD”. Medicii au ajuns la față locului în 4 minute și a continuat resuscitarea, însă fără succes. Copilul a fost declarat decedat.

Pentru pierderea suferită, părinții au depus plângere penală, iar procurori au cerut autopsie pentru a elucida cauzele decesului. Cazul este unul plin de mister, nu se cunoaște nici măcar prezumptiv ce ar putea fi codus la decesul copilului. Se iau în calcul inclusiv complicațiile induse de anestezie.

10 lucruri pe care să le știi înainte să rămâi însărcinată
Articolul anterior
Boli de care ne putem îmbolnăvi chiar dacă suntem tineri
Articolul următor
Alte articole interesante