Cazul care a șocat America. O femeie aflată în comă de mai bine de zece ani, a născut un copil

Băiețelul adus pe lume de o femeie din Arizona care se afla în stare vegetativă de mai bine de un deceniu, era să moară la naștere, relatează Daily Mail.

separator
Femeia a intrat în comă în urmă cu 14 ani după ce a suferit un accident şi a fost la un pas de a se îneca. Aceasta a născut pe 29 decembrie și a avut o naștere complicată. În orice moment, ea sau copilul puteau să moară. Doar o minune a făcut ca cei doi să supraviețuiască. Ea a născut ajutată de personalul azilului, după care a fost transportată la spital. Acum atât mama, cât și copilul sunt ținuți sub observație și se recuperează la un spital local.

Rudele femeii au declarat că bebelușul s-a născut într-o familie iubitoare și va fi foarte bine îngrijit, însă își doresc să afle cum a ajuns ca tânăra de 29 de ani să rămână însărcinată, ea fiind într-o stare vegetativă.

Femeia care a adus pe lume bebelușul între zidurile azilului din Phoenix, are 29 de ani și de mai bine de 10 ani este în stare vegetativă. Toată întâmplarea a fost ținută secret de angajații azilului până când cazul a ajuns în presa locală. Acum mai multe persoane care au rude în azilul respectiv se tem pentru oamenii dragi pe care îi au acolo.

Până în acest moment, nu se știe cine a lăsat-o pe femeie însărcinată, mai ales că nu putea să își dea acceptul pentru a avea relații intime. De la izbucnirea scandalului, directorul unității și-a dat demisia, iar polițiștii au preluat probe ADN de la toți angajații pentru a vedea cine a recurs la acest gest. De asemenea, nici un angajat de sex masculin nu mai are voie să între singur în cabinetele femeilor.

Potrivit unui avocat, există o singură explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat. Brian Claypool, avocat: “Dacă femeia din Phoenix era în stare vegetativă şi a dat naştere unui copil înseamnă că a fost violată, pentru că nu se poate să-şi fi dat consimţământul pentru relaţii intime.”

Rudele celorlalţi pacienţi nu au fost informate decât la cinci zile după naştere, şi abia după ce presa locală a dezvăluit situaţia. Rudă: “Eram foarte speriaţi, pentru că nimeni nu ştie ce se întâmplă, dacă a fost un angajat sau un aparţinător, dacă a fost un străin. Nu ştim nimic.”

sursa

Cel mai bogat om din lume, fondatorul Amazon, divorțează. Ce se va întâmpla cu toată averea sa?
Articolul anterior
Fiul lui Dmitri Malikov este copia tatălui său. Mark a împlinit 11 luni
Articolul următor
Alte articole interesante