Ce se întâmplă cu corpul tău dacă stai cu picioarele ridicate 20 de minute în fiecare zi

Statul cu picioarele ridicate este ,,cel mai leneș” exercițiu care te ajută să diminuezi starea de oboseală și să îți îmbunătățești dispoziția în doar 20 de minute pe zi.

separator
Cum se efectuează exercițiul?

1. Alege o poziție confortabilă lângă un perete și pune-ți o pernă sau o saltea mică sub partea inferioară a spatelui. 2. Ridică picioarele și întinde-le de-a lungul peretelui. Mâinile trebuie să fie relaxate de părțile laterale ale corpului. 3. Rămâne în această poziție timp de 15-20 de minute.

Dacă facei acest exercițiu în mod regulat, foarte curând vei simți o mulțime de schimbări plăcute în corpul tău.

1. Senzația de greutate din picioare va dispărea

Senzația de umflare și greutate în picioare este legată de dereglarea circulației sanguine. Desigur, trebuie să determini motivul durerii și să o tratezi. Dar acest exercițiu ar putea deveni un bun ajutor la tratamentul principal, deoarece ridicarea picioarelor contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui.

2. Nu mai obosești dacă porți tocuri înalte

Femeile se simt adesea obosite când poartă tocuri înalte din cauza distribuției greșite a greutății corporale pe care o cauzează. După o zi lungă în pantofi cu toc, ar fi minunat să îți ridici picioarele și să te relaxezi, pentru îmbunătățirea circulației venoase. În plus, poți masa ușor picioarele și face un duș cald.

3. Digestia se va îmbunătăți

Exercițiul cu picioarele ridicate îmbunătățește digestia. Alimentația cu oxigen a țesuturilor organelor interne se îmbunătățește prin drenajul sângelui din picioare. În același timp, creșterea circulației sanguine îmbunătățește activitatea sistemului digestiv.

4. Somnul se va îmbunătăți

Creierul va primi mai mult oxigen prin respirația corectă și circulația sanguină îmbunătățită. Somnul va deveni mai profund și mai bun. Starea în această poziție este similară cu o meditație.

sursa

A fost aleasă câștigătoarea care va urma cursul de formare a instructorilor Unica Sport – absolut GRATUIT!
Articolul anterior
Muncitorii de la Spații Verzi aruncă deșeurile vegetale pe malul râului Bîc
Articolul următor
Alte articole interesante