Conform rapoartelor instituțiilor medicale, utilizarea Proteflazid reduce numărul de îmbolnăviri ale medicilor de 2,2 ori ©

Informații despre eficacitatea utilizării Proteflazid de către personalul medical și pacienții instituțiilor medicale care acceptă pacienții cu COVID-19 au fost colectate și prelucrate de către angajații Academiei Naționale de Statistică, Contabilitate și Audit.

separator

După publicarea de către Academia Națională de Științe Medicale a știrilor despre rezultatele studiilor preclinice efectuate în laboratoarele din Germania și Spania despre eficacitatea substanței active ucrainene Proteflazid asupra coronavirusurilor, redacția Lenta.UA a solicitat mai multe detalii de la dezvoltatorul și producătorul – NPK Ecopharm.

Compania farmaceutică a confirmat prezența rapoartelor oficiale ale laboratoarelor europene cu privire la eficacitatea substanței active interne. Cu toate acestea, au subliniat că aceste documente sunt furnizate doar cu titlu informativ, publicarea lor în acces liber este imposibilă datorită poziției Comitetului antimonopol din Ucraina, care anterior a calificat publicarea Raportului Institutului de epidemiologie și boli infecțioase L. V. Gromashevsky, conform rezultatelor testelor de laborator ale efectului substanței active Proteflazid asupra coronavirusurilor, ca încălcare a legii concurenței și a amendat compania farmaceutică. La rândul său, „Ecopharm” a intentat un proces împotriva AMCU, cazul fiind în curs de examinare.

Reprezentantul companiei farmaceutice a spus că laboratoarele din Spania și Germania vor finaliza în curând etapa studiilor in vitro (pe culturi celulare) și vor trece la următoarea etapă a testelor preclinice ale substanței active proteflazid in vivo – pe animale. În plus, compania farmaceutică a anunțat finalizarea etapei de studiu a utilizării practice a medicamentului. „Ca ajutor umanitar acordat instituțiilor medicale care acceptă pacienți cu COVID-19, Ecopharm a donat aproape 33 de mii de sticle de medicament în martie-iulie 2020. Recent, Academia Națională de Statistică, Contabilitate și Audit a finalizat prelucrarea statistică a rezultatelor aplicării sale ”, a declarat un reprezentant al companiei farmaceutice.

Conform acestui raport, au fost primite peste 90 de recenzii de la instituțiile medicale cu privire la eficacitatea utilizării medicamentului cu substanța activă Proteflazid de către personalul medical, precum și de către pacienții din spitale.

Academia de Statistică a analizat date privind utilizarea medicamentului de către peste 7 mii de medici, precum și peste 400 de pacienți cu COVID-19.

„Conform informațiilor procesate, în comparație cu datele oficiale despre această boală, printre cei care au luat medicamentul cu ingredientul activ proteflazid:

• nu a existat mortalitate;
• numărul celor care și-au revenit crește – de 1,5 ori;
• numărul personalului medical bolnav din instituțiile medicale scade – de 2,2 ori;
• numărul pacienților a căror boală a fost severă scade – de 3,3 ori;
• perioada medie de tratament este redusă de 1,8 ori.

Conform informațiilor oficiale ale Academiei Naționale de Științe Medicale din Ucraina, în timpul studiilor in vitro (pe culturi celulare), ingredientul activ ucrainean a demonstrat activitate antivirală specifică împotriva coronavirusurilor umane CoV229E (într-un laborator german) și SARS-CoV-2 (într-un laborator spaniol).

Recoltarea celulelor stem la Institutul Mamei și Copilului din Republica Moldova
Articolul anterior
Rezultatele celui mai recent studiu: Jumătate dintre respondenții europeni își planifică vacanțele de iarnă
Articolul următor
Alte articole interesante