Corecția vederii cu cel mai performant laser. La Chișinău, vine celebrul chirurg din Rusia Dr. Erika Eskina

La Chișinău vine în premieră celebrul specialist oftalmolog în chirurgia refractivă din Moscova, Dr. Erika Eskina, profesor, Doctor habilitat în Ştiinţe Medicale, cu o experiență de peste 20 de ani, profesor la Departamentul de Oftalmologie al Academiei de învățământ postuniversitar din Rusia, specialist remarcabil în tratamentul bolilor părții anterioare a ochiului, corectarea chirurgicală a erorilor de refracție, diagnosticarea funcțională a erorilor de refracție, tratamentul glaucomului, diagnosticarea și tratamentul bolilor retinei și nervului optic.

separator

În exclusivitate, doar pentru 17 ianuarie 2020, la clinica MedClinic International din Chișinău vine reputatul chirurg oftalmolog Dr. Erika Eskina, care va susține un seminar de specialitate și va oferi consultații medicale cu programare prealabilă tuturor doritorilor.

MedClinic International este gazdă şi organizator al unei importante sesiuni de Chirurgie Refractivă, derulată vineri, 17 ianuarie la ora 13:00, în cadrul primei sesiuni chirurgicale din țară cu implicarea celebrului Profesor Erika Eskina.Evenimentul prezintă o etapă importantă în dezvoltarea domeniului oftalmologic din Republica Moldova. Pentru prima oară medicii din țară urmează să coopereze cu chirurgii din Moscova, pentru realizarea corecției vederii cu cel mai performant laser – Excimer Swinchind Amaris.

Acest eveniment prezintă un interes evident al oftalmologilor din străinătate faţă de progresele oftalmologiei din Moldova, vizibile atât în plan uman, al performanţei profesionale, cât şi din punct de vedere al tehnologiilor aplicate.

Astfel, specialiștii de la MedClinic International asistă la o dezvoltare fără precedent a excelenţei profesionale în chirurgia refractivă. Acest lucru sporește motivația specialiștilor de acasă de a rămâne conectați la standardele medicinei moderne și implementarea acestora în țara noastră.

Pentru o consultație telefonică sau o programare puteți apela la numărul de telefon – (022) 24-04-04. Află mai multe detalii accesând pagina mci.md.

Despre Clinica Oftalmologică MCI

Clinica Oftalmologica MCI înființată în 2017,  a adus în Republica Moldova, în premieră și în exclusivitate, mai multe noutăți în domeniul Oftalmologiei care pentru prima dată pot fi văzute și testate la noi în țară.

Întreaga activitate a clinicii MCI se definește prin progres tehnologic și specialişti calificați.

La MCI găsești cele mai bune soluții pentru a menține o vedere sănătoasă și cele mai moderne tratamente pentru a o restabili. Pentru medicii MCI nu există cazuri complicate, specialiștii tratează cu succes profesionist afecțiuni grave, unde alți medici nu reușesc, fiind înarmaţi cu cea mai performantă tehnologie.

Clinica Oftalmologică MCI – Vezi lumea altfel..!

Imagini video revoltătoare. O tânără este bătută crunt într-un club din Rezina
Articolul anterior
Șapte zboruri noi low-cost, din Iași și Bacău, spre Munchen, Köln, Atena, Torino și alte orașe europene
Articolul următor
Alte articole interesante