Covid-19 poate afecta toate organele. Simptomul pe care îl pot avea bărbații

Un bărbat de aproape 40 de ani din Statele Unite ale Americii a reclamat faptul că a simțit durere în zona organelor genitale după ce a fost confirmat pozitiv pentru noul coronavirus.

separator

Cazul acestui pacient a apărut într-un raport medical din America, care arată că iflamația testiculelor poate avea legătură cu boala COVID-19, scrie gandul.ro.

O echipă de medici americani a raportat cazul unui pacient cu COVID-19 care, pe lângă simptomele cunoscute ale bolii, a prezentat durere foarte mare la nivelul organelor genitale.

Într-un raport publicat recent în American Journal of Emergency Medicine, mai mulţi specialişti de la un institut din San Antonio au raportat că testiculele unui bărbat de 37 de ani s-au umflat anormal la cincisprezece zile după un rezultat pozitiv.

În urma testelor, medicii au constatat o deteriorare a calităţii spermei, ceea ce i-a determinat să susţină că această inflamaţie dureroasă este legată de coronavirus.

„Calitatea spermei la bărbaţii infectaţi cu SARS-CoV-2 demonstrează o modificare a spermatocitelor, având potenţial un impact viitor asupra fertilităţii masculine”, au subliniat cercetătorii în raport, adăugând „complicaţiile trombotice ale SARS -CoV-2 pot afecta şi sistemul genito-urinar”, scrie CNEWS.

Video! Scene apocaliptice. O furtună de nisip a înghiţit capitala Turciei
Articolul anterior
Un gigant german își vinde filiala din Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante