Crește numărul cazurilor grave de Covid-19 în rândul copiilor și femeilor gravide, anunță responsabilii de la Ministerul Sănătății

Crește numărul cazurilor grave de COVID-19 în rândul copiilor și femeilor gravide. Despre aceasta a anunțat secretara de stat a Ministerului Sănătății Tatiana Zatîc în cadrul unei conferințe de presă pe 17 martie curent, făcând referire la datele prezentate de specialiști.  

„Vedem o majorare a numărului de copii infectați și specialiștii din domeniu vorbesc deja despre cazuri mai multe cu agravare în rândul copiilor și în rândul gravidelor. Este foarte important ca copiii să respecte în continuare măsurile de protecție”, a spus secretara de stat.

Tatiana Zatîc a menționat că în ultima perioadă a fost înregistrat un număr mai mare a persoanelor tinere infectate, care au avut o evoluție cu agravare a stării de sănătate, „ceea ce reprezintă un pericol eminent. Avem cazuri când se finalizează fatal, cu deces”, a precizat secretara.

Bilanțul copiilor infectați cu virusul COVID-19 în țara noastră a ajuns la 10 810, iar a femeilor gravide la 891.

sursa: www.tv8.md

O tânără a născut acasă după 36 de ore de travaliu şi a transmis totul live, pe Instagram
Articolul anterior
Incredibil de frumos și emoționant! Doi soți au sărbătorit 50 de ani de căsătorie și au recreat ședința foto din ziua nunții lor
Articolul următor
Alte articole interesante