Cristina Bălan își aniversează gemenii dignosticați cu sindromul Down. Iată ce mesaj emoționant le-a dedicat!

Cristina Bălan este câștigătoarea concursului ,,Vocea României” 2015. Aceasta este mama a doi copii, care, din păcate, sunt diagnosticați cu sindromul Down. Artista a aflat încă din timpul sarcinii că micuții suferă de trisomia 21, însă a refuzat avortul medical, iar acum aceasta este considerată de mulți o eroină. Tânăra mamă a renunțat la confortul ei și a ales să-și sacrifice viața pentru copiii ei, cu nevoi speciale, ceea ce nu este deloc ușor.

separator

Artista a spus de mai multe ori că această boală a gemenilor a venit ca un răspuns la o întrebare. De Ziua Mondială a sindromului Down , care este marcată în fiecare an pe 21 martie, interpreta a dezvăluit și care este acea întrebare. Cristina Bălan spune că gemenii ei, Toma David și Matei Nikolas, reprezintă binecuvântarea pe care a primit-o de la Dumnezeu.

„Sindromul Dragostei.
Aș putea să scriu frumos și sensibil, despre ce aventură minunată este experiența vieții alături de voi doi.
Aș putea spune, fără să exagerez, că sunteți mult mai mult decât sperăm. Mult, mult mai mult! Doamne, câtă minunăție în voi!
Sunteți ființe superioare nouă, pentru că nu știți să urâți, să invidiați, nu știți să fiți răi sau să doriți răul cuiva.
Învăț în fiecare zi de la voi. Cred că voi sunteți răspunsul la întrebarea mea de demult «cum aș putea fi un om mai bun?» Astăzi sunt un om mai bun pentru că sunteți lângă mine.
Mă strigați «mama» sau «baby» și niciodată cuvintele acestea nu au sunat mai dulce și mai curat. Sunt binecuvântată cu două suflete pure care îmi arată cât de puternică e iubirea necondiționată. La mulți ani, puii mei dragi! Ziua asta e despre voi.#ZiuaMondialaASindromuluiDown #SindromulDragostei #despreiubire”, a scris Cristina Bălan pe pagina de Facebook…

O interpretă din România ştia că bebeluşii ei gemeni suferă de sindromul Down, însă nu a renunţat la sarcină! Află motivul

Ce trăsături ale femeilor sunt considerate atrăgătoare în diferite culturi ale lumii?
Articolul anterior
Video! Dan Bălan a lansat videoclipul piesei ,,Allegro Ventigo” feat. Matteo!
Articolul următor
Alte articole interesante