Cum arată plămânii unui pacient nevaccinat, bolnav de Covid. Medicii au rămas îngroziți! Vezi foto

Medicii din România au postat două imagini reprezentând tomografii computerizate cu reconstrucție tridimensională a doi pacienți nevaccinați, bolnavi de Covid-19. Imaginile redau atât forma ușoară, cât și pe cea gravă a bolii.

Imagine

„Nu vă jucați cu sănătatea! De citit!”, este mesajul postat pe contul de Facebook RO Vaccinare.

„Mărturia unui medic. „Am observat o diferență însemnată, din punct de vedere imagistic, între plămânii unui pacient vaccinat împotriva SARS CoV 2 și cei ai unui pacient nevaccinat. 

La peste 95 la sută dintre persoanele vaccinate, care fac totuși o infecție Covid-19, nu există o afectare pulmonară, în timp ce în cazul bolnavilor nevaccinați începe de la 30-40 la sută și poate crește, într-un interval extrem de scurt, uneori chiar și de câteva ore, până la 70-80, și chiar 85 la sută. 

Nu de puține ori, din păcate, aceste leziuni pulmonare devin incompatibile cu viața. Singura soluție este ca organismul să respingă virusul prin anticorpii formați după vaccinare.” 

Imagini postate de Dr. Diana Manolescu – director medical Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara.

De trei ani, o bunică iese din casă cu o scară, după ce la intrare a fost instalat un interfon
Articolul anterior
Trei leoparzi au murit de Covid-19 la o grădină zoologică din SUA
Articolul următor