Cum e să faci dragoste cu un partener obez?

O relație sexuală cu un partener care suferă de obezitate poate fi o experiență frumoasă sau doar dezamăgire? Haideți să vedem cum stau lucrurile de fapt – fără mituri și stereotipuri?

separator
Cu cât burta bărbatului este mai mare, cu atât e mai mic organul genital masculin al acestuia?
Se crede astfel, deoarece în stare de repaus penisul nu este vizibil sub grăsimea din zona pubiană, de aceea și pare mai mic decât ar fi în realitate. Pe când atunci cand este în erecție, acest organ își arată întreaga capacitate.

În pat cu un bărbat obez poți doar să dormi, iar femeile mai durdulii sunt frigide și insensibile? Persoanele ce suferă din cauza greutății și mai ales femeile, sunt mai complexate. Acest fapt duce inevitabil  la o reținere atunci când sunt în pat. Dar dacă aceste persoane  înțeleg că sunt iubite indiferent de felul cum arată, demonstrează tot de ce sunt în stare.

Transpiră mai rapid, iar în sex este destul de neplăcut?
În timpul actului sexual o persoana obeză, care respectă regulile de igienă personală, nu are nicio problemă în plus față de celelalte persoane mai slabe. Iar dacă totuși transpiră excesiv, aceasta denotă deja o problemă de sănătate.

Impresionant! O lună artificială va ilumina pe timp de noapte un oraș din China
Articolul anterior
O rețetă de sezon! Cartofi ”acordeon” cu cașcaval
Articolul următor
Alte articole interesante