Cum să recunoști semnele cancerului de sân. Vezi imaginea care a devenit virală!

Cancerul de sân afectează milioane de femei în fiecare an în lumea întreagă. Depistarea precoce a maladiei crește șansele de supraviețuire. O femeie care a supraviețuit cancerului la sân, a decis să le ajute pe femeile din întreaga lume să recunoască la timp semnele acestei boli.

separator

Close up on female chest. A woman is touching her breasts.

O imagine cu 12 lămâi a devenit virală pe internet. În ilustrația postată de Erin pe pagina sa de Facebook sunt 12 lămâi, fiecare având un simptom care poate indica prezența cancerului de sân.427606l

Pentru a recunoaște semnele acestei afecțiuni grave este necesar ca femeile din întreaga lume să vadă exemple concrete, care le-ar putea ajuta să identifice un simptom atunci când se confruntă cu el.

Erin Smith Chieze a scris pe pagina sa de Facebook că o astfel de imagine în care a văzut cum ar putea să se manifeste cancerul la sân i-a salvat viața.

Femeia a recunoscut o anomalie la sân pe care o văzuse într-un exemplu concret pe internet și a mers apoi la medic. După cinci zile a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar faptul că s-a prezentat la medic imediat i-a salvat viața.

„Trebuie să oferim informații reale, dacă nu aș fi văzut la întâmplare o fotografie postată de cineva despre cum arată cancerul la sân, nu aș fi știut ce să caut”, a spus Erin în postarea sa.

sursa

Poliţia Capitalei a depistat carne de porc cu termenul expirat
Articolul anterior
Topul ONU al celor mai fericite state în 2017. Vezi pe ce loc s-a clasat Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante