Date oficiale. Primul medicament împotriva coronavirusului se produce deja în China

Primul medicament care ar putea fi eficient în lupta împotriva unui nou tip de coronavirus a fost lansat duminică în provincia estică a Chinei, Zhejiang. Informația este raportată de RIA Novosti cu referire la datele admnistrației din Taizhou.

separator
Din declarația autorităților pe WeChat reiese clar că acesta este un medicament cunoscut anterior ca Favipiravir sau Avigan.

„Pe 15 februarie, medicamentul Fawailaway (fost Favipiravir sau Fapilaway), dezvoltat de Zhejiang Hisun Pharmaceutical, a fost oficial aprobat de Administrația de Stat a Alimentelor și Drogurilor pentru a intra pe piață. Acesta este primul medicament din țară care a fost lansat oficial după momentul izbucnirii unui nou tip de coronavirus. Preparatul a primit aprobarea oficială pentru includerea în lista de medicamente care ar putea fi eficiente în tratarea unui nou tip de coronavirus „, se arată în raport.

Materialul afirmă că medicamentul, care a fost pus în producție duminică, poate juca un rol important în tratamentul și prevenirea virusului. Numele medicamentului în latină nu este dat în cerere, dar Favipiravir apare pe fotografiile licenței de producție distribuite pe Web, în ​​ciuda faptului că un caracter a fost schimbat în numele chinezesc (nume nou 法维拉韦 – fost nume 法 匹 拉).

Zhang Xinmin, directorul Centrului Național pentru Dezvoltare Biotehnologică din cadrul Ministerului Științei și Tehnologiei din Republica Populară Chineză, a spus că mai multe tipuri de medicamente, în special, Remdesivir (remdesivir), Favipiravir japonez (Favipivavir), au demonstrat eficacitatea clinică în tratamentul unui nou tip de coronavirus. În plus, el a dat asigurări că China folosește diverse abordări tehnologice pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin pentru un nou tip de coronavirus, iar o serie de vaccinuri sunt deja testate pe animale.

Explozie puternică într-un apartament de pe bulevardul Moscovei
Articolul anterior
Telenești: un bărbat pe bicicletă a fost tamponat mortal. Șoferul spune că nu l-a observat
Articolul următor