Delia a dezvăluit afecțiunea rară de care suferă

Delia și-a surprins fanii după ce le-a mărturisit recent care este afecțiunea de care suferă. Potrivit artistei, este vorba despre misofonie, o afecțiune care mai este cunoscută și sub numele de „sindromul sensibilității selective la sunete.”

Delia a postat o serie de Instastories cu mai multe informații despre această afecțiune. Conform unui articol pe care artista l-a publicat, „de cele mai multe ori acesta este un sunet oral – zgomotul pe care anumite persoane îl produc când mănâncă, respiră, mestecă, cască sau fluieră.

Alteori, factorul declanșator poate fi cauzat de mici mișcări repetitive – cineva care se foiește întruna, bâțâie din picioare sau te „atinge” în mod constant pentru a îți capta atenția”. Astfel, misofonia este o tulburare în care anumite zgomote pot declanșa o serie de reacții pe care ceilalți le pot percepe ca fiind exagerate

Delia a mai împărtășit cu fanii ei și un articol de pe Vice, în care se spune că „nu se cunoaște cauza exactă a acestei tulburări” și că „de obicei începe pe la vârsta de 13 sau 14 ani”.

sursa: www.elle.ro

Cu cine a petrecut Ileana Lazariuc noaptea dintre ani, într-o destinație exotică?
Articolul anterior
O familie cu un bebeluș de 3 luni, ajutată de polițiști să ajungă de urgență la spital
Articolul următor
Alte articole interesante