Dezvăluirile unui medic care s-a infectat cu Covid la două luni după vaccinare

Un chirurg imunizat complet anti-Covid povesteşte cum s-a infectat, la două luni după vaccinare, cu virusul SARS-CoV-2: „Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii”.

Vlad Braga, medic specialist Chirurgie generală, spune că după două luni de la  s-a vaccinarea cu serul Pfizer, s-a infectat cu virusul SARS-CoV2, transmite Mediafax.

„Am ales să mă vaccinez ca să îmi protejez mai mult familia şi m-a ferit să nu fac o formă severă. Precum au arătat şi studiile, vaccinul nu ne protejează neapărat împotriva infectării, dar mai degrabă ne protejează să nu facem o formă severă a bolii”, spune medicul.

El s-a trezit într-o dimineaţă cu durere de cap şi în aceeaşi zi nu a mai simţit acelaşi gust al cafelei.

„Am zis să fac un test rapid de antigen, iar rezultatul a fost pozitiv. Am intrat în carantină 14 zile, izolându-mă de familie. Am luat decizia asta ca să fie bine pentru ei, dar a fost dificil să îmi văd soţia şi băieţelul de un an doar pe telefon. 

Nu se compară. Doar 3 zile au durat simptomele în care am avut dureri de cap şi nu am avut gust şi miros. În a şaptea zi am făcut un test COVID-19 şi a ieşit negativ. 

După cele 14 zile necesare, am ieşit din izolare, iar în dimineaţa următoare mi-am început activitatea la centrul de vaccinare”, conchide specialistul.

Moldovenii au băut cu 2% mai puțin vin anul trecut
Articolul anterior
Nu mai sunt doritori. 13 județe din România unde listele de așteptare pentru vaccinul anti-Covid sunt complet goale
Articolul următor
Alte articole interesante