DIP RILIF – gel cu acțiune dublă

După cum bine ştim, articulaţiile facilitează mobilitatea şi flexibilitatea organismului, de aceea  sunt extrem de sensibile la traumatisme. Totodată, lezarea sau inflamarea unei articulaţii poate provoca un disconfort major!

separator

durere_articulatie

Una din cele mai mari probleme ale afecțiunilor articulare este DUREREA. Un simptom de care vrei să scapi rapid, deoarece este greu de suportat şi nu îţi poţi desfăşura activităţile zilnice, chiar şi cele mai simple: perierea părului, periajul dinţilor, mersul pe jos etc. Toate mişcările sunt greu de realizat şi obositoare, în plus agravează durerea articulară.

Fie că este vorba de artrite, artroze, endorse, dureri de spate etc. există un şir pe pastile antiinflamatoare care te ajuta pe moment. Dezavantajul este că dacă le folosești timp îndelungat, acestea provoacă efecte adverse la nivel de stomac, rinichi sau piele. O alegere bună este preparatul care tratează afecţiunea articulară fără a avea consecințe nedorite. Unul din exemplele elocvente este gelul DIP RILIF – un gel cu putere dublă.

DIP RILIF are în componenţa sa 2 substanţe active:

  • Ibuprofen (un antiinflamator puternic);
  • Mentol (de proveniență naturală).

relif

Acțiunea DIP RILIF
Ibuprofen-ul scoate durerea pentru un timp îndelungat, pe când mentolul are efect de răcorire şi de amorţire rapidă a zonei dureroase. Iar efectul profund se datorează formei medicamentului şi, anume, gelului. Baza gelului face ca substanţele active să fie transportate prin mai multe straturi de piele şi muşchi spre locul dureros în mod  rapid  şi în concentraţie mare.  Datorită acestei căi de administrare sunt evitate efectele adverse caracteristice produselor sub formă de pastile, care irită mucoasa stomacului și influențează starea de sănătate a ficatului.

DIP RILIF și-a dovedit eficiența în mai multe patologii, precum dureri musculare, dureri de spate, dureri articulare, dureri post traumatice. Cura de tratament  e de 2-3 săptămâni, aplicat de  3 ori pe zi.

poza

DIP RILIF e o soluţie eficientă şi convenabilă, care poate îmbunătăţi rapid calitatea vieţii. De ce să suporţi durerea, când poate să dispară cu ajutorul gelului creat special pentru o viaţă mai uşoară!

deltaDelta Medical
Adresa: Chișinău
Tel.: +373 69016274

Ivan Urgant, despre divorț
Articolul anterior
Loredana și Anda Adam șochează!
Articolul următor
Alte articole interesante