14 – 15 noiembrie, Farmacia Familiei măsoară gratuit glicemia în toată țara

Diabetul zaharat reprezintă, din păcate, una dintre cele mai răspândite boli nu doar la nivel național cât și la nivel mondial. De aceea, în fiecare an în data de 14 noiembrie este marcată Ziua Mondială a Diabetului.

separator

Pentru a putea preveni această afecțiune, Farmacia Familiei a decis să ia atitudine și să se implice nu doar prin a informa publicul, ci și prin a contribui direct ajutând persoanele care suferă de această boală. Astfel, în toată rețeaua Farmacia Familiei se lansează campania de Măsurare Gratuită a Glicemiei, inițiată cu scopul de a preveni diabetul la nivel național. Orice vizitator va avea posibilitatea să verifice indicele de glicemie în sânge direct în farmacie pe parcursul zilelor de 14 – 15 noiembrie.

Pentru că sănătatea trebuie să fie mereu pe primul loc, încurajăm doritorii să testeze glicemia cel puțin o dată pe an. Totodată, e important să încurajăm oamenii să adopte un stil de viață sănătos, să facă mișcare cel puțin 30 minute pe zi și să efectueze controalele de rutină pentru a evita diverse afecțiuni.

Diabetul zaharat este o boală în care concentraţia sanguină a glucozei creşte din cauza producţiei insuficiente de insulină. Insulina, un hormon eliberat de pancreas, controlează cantitatea de glucoză din sânge. Cand secreția de insulină este insuficientă sau când insulina nu-și îndeplinește rolul în organism, afecțiunea se numește diabet zaharat.
Farmacia Familiei are #grija de sănătatea ta. Te așteptăm pe 14 si 15 noiembrie în toate farmaciile noastre pentru a testa gratuit glicemia!

Partenerii noștri
Author Farmacia Familiei
Adresa: Chișinău, str. Burebista, 23
Tel.: (+373) 22 782 858
Email:office@farmaciafamiliei.md
Facebook: https://www.facebook.com/FarmaciaFamilieiSRL/?fref=ts&__mref=message_bubble
Soluția eficientă pentru dinți sănătoși și o respirație proaspătă!
Articolul anterior
Bomboane cu ovăz şi ghimbir
Articolul următor
Alte articole interesante