9 tipuri de menstruție ce dau bătăi de cap femeilor

Menstruaţia este un lucru firesc pentru toate femeile. Deja cum parcurge fiecare din ele acele zile este diferit, pentru că unele au norocul de a nu suferi din cauza durerilor, altele numără minutele pănă trece această perioadă nefastă a lunii. Vezi câte variante de menstruație există în rândul femeilor.

separator
61575512


1. Varianta scurgerii continue
Acest tip de menstruaţie este cea care mereu îţi strică perechea preferată de lenjerie. Cumva, întotdeauna reuşeşti să apeciezi greşit fluxul sangvin cu care va trebui să te confrunţi, astfel că ajungi mereu să fii nepregătită pentru ce te așteaptă.
2. Varianta indecisă
Orice faţă s-a confruntat la un moment dat cu acel tip de menstruaţie despre care nu ai idee niciodată când vine sau când pleacă. Astfel, poate te-ai trezit dimineaţă crezând că ce este mai greu a trecut şi că astăzi poţi să stai liniştită, însă este foarte posibil ca după-amiază să fii din nou surprinsă.
3. Avalanşa
Menstruaţia este o modalitate prin care femeile ajung să își cunoască mai bine corpul şi să înveţe cum reacţionează acesta în anumite situaţii. Cu toate acestea, există numeroase cazuri în care până şi tu ajungi să fii extrem de surprinsă de lucrurile care ajung să se petreacă în corpul tău pe perioada ciclului, deoarece nici măcar tu nu credeai că toate aceste lucruri se pot găsi în corpul tău.
4. Varianta fantomă
Sunt convinsă că fiecare dintre noi a fost la un moment dat în situaţia în care se confrunta cu durerile, poftele și schimbările bruşte de stare specifice menstruaţiei, fără a fi cu adevărat la ciclu. Aceste momente nu fac decât să preceadă agonia şi să o prelungească.
5. Oops, am întârziat…
După momentul în care o femeie îşi începe viaţa intimă şi până la cel în care se decide că este pregătită să aibă un copil, fiecare lună în care menstruaţia sa îi întârzie prezintă un prilej minunat de panică. Uneori, ajungi să te sperii ştiind că nimic nu s-ar fi putut intâmpla de fapt, însă simplul fapt că ştii că un lucru care trebuia să sosească, nu a sosit, te va face să capeți o stare de panică.
6.Surpriză, sunt aici!
Opusul variantei întârziate este tipul de menstruaţie care se decide să te surprindă şi să sosească în cele mai nepotrivite momente, precum înainte de o petrecere, de un eveniment important, o întâlnire, etc.
7. Oare când se termină…?
Această formă de menstruaţie nu pare să se mai termine niciodată. Ajungi să uiţi când a sosit şi să îţi pierzi orice speranță că această perioada se va mai sfârşi.
8. Scurt și la obiect
Aceasta este cea mai dorită formă de perioadă nefericită a lunii. Din când în când, suntem binecuvântate cu o astfel de perioadă care începe exact când ar trebui și se sfârșeşte extrem de repede, fără a ne mai face vreo surpriză ulterior.
9. Omoară-mă acum!
În final, acest tip de menstruaţie este cel pe care îl detestă absolut toate femeile, având în vedere faptul că uterul lor pare să fie un câmp de luptă şi absolut nimic nu le poate ameliora durerea sau schimbările de stare.

Sursa

Piatra funerară de pe mormântul actorului Constantin Constatinov a fost furată
Articolul anterior
O moldoveancă a murit în Italia după ce a întreținut relații intime cu bărbatul la care muncea
Articolul următor
Alte articole interesante