A învins cancerul! O suceveancă i-a lăsat fără explicații pe oncologi

Doina Lehaci are 52 de ani, este mamă a doi copii şi este din comuna Sadova, Suceava. Până în 2012, nu a avut probleme de sănătate. În urmă cu doi ani, a fost internată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc, unde a aflat că-i suspectă de cancer de col uterin, arată „Evenimentul”.

separator
24a971d23231a3bb0d8951567788cf6a_XL

M-am dus la spital ca să fac un control. Am avut simptome de un an de zile, dar mi-a fost jenă să mă duc la medic”, a recunoscut Doina Lehaci. Medicii i-au spus că trebuie să facă o biopsie pentru a stabili dacă tumoarea descoperită este malignă sau benignă. „Nici nu ştiam ce înseamnă cuvântul biopsie. Fata mea ştia, dar nu mi-a spus. Am făcut analize şi la Cluj”, a spus femeia.

Confirmarea cumplitului diagnostic a venit de la Iaşi, unde a aflat că suferea de cancer de col uterin într-o fază terminală. „Am fost la un medic din Iaşi, la o doamnă foarte bună, dar şi foarte strictă. M-a certat că am stat acasă un an de zile. Ar fi trebuit să merg la medic mult mai repede”, a completat suceveanca povestea.

Ea nu s-a lăsat copleşită când a aflat că suferă de o boală fără leac şi a început lupta pentru viaţă. A urmat tratamente chinuitoare la Iaşi şi la Suceava. A făcut radioterapie şi chimioterapie în speranţa că va trăi să-şi vadă şi nepoţii la casele lor. „Chimioterapia este cumplită. Multe femei care sufereau de cancer, la fel ca mine, renunţau la citostatice. Nu făceau faţă”, a mai spus Doina Lehaci.

În tot acest timp, Doina Lehaci a avut sprijinul familiei. Fiica ei, în vârstă de 37 de ani, a căutat pe internet fel de fel de tratamente naturiste. Mama şi-a schimbat stilul de viaţă, a înlocuit apa potabilă cu ceaiuri preparate din plantele medicinale culese chiar de ea din pădurile care înconjoară Sadova. În paralel a băut sucuri de morcov, ţelină, sfeclă roşie şi a făcut tratamente de detoxifiere a organismului.

Credinţa a ajutat-o mult, aşa cum îi susţine pe mulţi bolnavi. „Nu mă îndoiesc că a fost un miracol. Dacă pacientul este credincios, dacă pentru el se roagă oameni cu credinţă, cum sunt călugării, preoţii, puterea rugăciunii este foarte mare. Bolnavul trebuie să creadă într-adevăr că ceea ce este la om cu neputinţă la Dumnezeu este cu putinţă”, a afirmat preotul Mihai Cobziuc, de la Biserica „Sfântul Ilie” din Suceava.

În urmă cu câteva zile, pacienta a venit la un control la Spitalul Judeţean. După ce au făcut investigaţii complexe, medicii specialişti au aflat că tumoarea a dispărut. „Am venit să să operez la fiere şi am aflat că nu mai am cancer. Vă spun sincer că nu-mi vine să cred”, a zâmbit femeia.

Nici medicilor nu le-a venit să creadă că bolnava diagnosticată cu cancer în stadiul IV a scăpat de moarte. „Este o vindecare miraculoasă, inexplicabilă pentru noi. În toată cariera mea nu am întâlnit un caz de cancer în stadiul IV care să se vindece. Pacienta a făcut tratament pentru a opri cât de cât evoluţia tumorii. În cazul ei, tumora a dispărut complet. Eu am văzut pacienta şi atunci când a fost diagnosticată în stadiul IV. S-a vindecat”, a confirmat dr Sorin Hâncu, şeful Secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

Sursa

 

Cleopatra și Cezar Stratan au devenit modele!
Articolul anterior
Cele mai ieftine outleturi din Europa!
Articolul următor
Alte articole interesante