Are 52 de ani, dar arată de 20. Ce mănâncă această femeie

O femeie din Marea Britanie pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. La 52 de ani arată cu 30 de ani mai tânără, datorită unor obiceiuri sănătoase care pot fi ușor adoptate de oricine.

separator
pamela-435x500

Pamela Jacobs spune că secretele ei sunt alimetația sănătoasă, uleiul de cocos și crema de protecție solară.

Alimentaţie
Pamela are o dietă bazată pe vegetale și proteine sănătoase provenite din pește, precum somonul. Majoritatea mâncărurilor pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir și turmeric. La micul dejun mănâncă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure și nuci. După masă bea un pahar de apă de cocos cu un supliment de fier. Prânzul constă într-o salată preparată acasă dimineața și conține de obicei un ameste de spanac, kale, porumb, roșii, măsline, avocado, coriandru și busuioc. Porția de proteine și-o ia din pește, ouă sau pui și dressingul salatei este format din ulei de măsline și suc de lămâie. ”De asemenea, adaug piper cayenne și o grămadă de piper negru”, adaugă Pamela. La cină preferă o porție de pui, pește gras sau friptură de miel cu un munte de legume. De asemenea, mănâncă un pumn de migdale, humus sau țelină, între mese și bea apă cu lămâie.

pamela1-437x500

Sport
Merge la sală o dată pe săptămână, face saună timp de 10 minute și apoi un duș rece.

Îngrijirea pieli
Pamela își hidratează pielea cu ulei de cocos de două ori pe zi și niciodată nu iese din casă fără să se dea cu cremă de protecție solară.

pam-375x500

 

pamela-si-fiul-ei-375x500

 

Sursa

Dr. Calin Marginean: Cum ne protejăm de cancer?
Articolul anterior
Cum arăta femeia ideală în urmă cu sute de ani? Filmulețul cu 8 milioane de vizualizări în 5 zile!
Articolul următor
Alte articole interesante