Au recunoscut că au fost dependenţi de droguri!

De la Brad Pitt şi până la Angelina Jolie, Elton John sau Steven Tyler, sunt numeroase staruri care au trecut prin perioade cumplite, fiind dependenţi de droguri. Însă, unii dintre ei au reuşit să depăşească cele mai grele momente, au invins dependenţa şi au acceptat să vorbească public despre acest subiect, sperând ca oamenii să înveţe din experienţele lor şi să nu se lase vreodată pradă drogurilor!

separator
fumatoare

Tragica moarte a lui Philip Seymour Hoffman, actorul ucis recent de propria-i dependenţă de droguri, a readus în atenţia presei poveştile a numeroase alte staruri hollywoodiene care s-au confruntat de-a lungul timpului cu probleme asemănătoare.

Philip-Seymour-Hoffman1

Au văzut moartea cu ochii, dar s-au trezit la timp, au căutat ajutor şi au reuşit să se vindece.

Dennis Quaid

dependenti-droguri-8

„Cocaina era inclusă chiar şi în bugetele filmelor, oarecum muşamalizat. Erau bani buni! Se oferea pur şi simplu pe platourile de filmare pentru ca toată lumea din industrie o consumă. În loc să bei un cocktail, trăgeai o liniuţă”, a povestit actorul.

Eminem

dependenti-droguri-2

„Lucrurile pe care le consumam m-au făcut să am o toleranţă mai mare. Ajunsesem în punctul în care nici nu mai număram câte pastile luam zilnic. Am avut o supra-doza în 2007 chiar în preajma Crăciunului. Aproape cî am murit atunci. M-am speriat şi am realizat că am nevoie de ajutor. Cred că până la urmă asta este cea mai mare problemă a dependenţilor de droguri… faptul că nu recunosc că au o problemă. Nimănui nu-i place să admită că nu îşi poate controla propria viaţă”, a spus rapper-ul în urmă cu 4 ani.

Brad Pitt

dependenti-droguri-3

„Multă vreme, am crezut că m-am distrus din pricina drogurilor. Am fost cam vagabond la viaţa mea. Un om ce a crezut că a crescut oarecum ingrădit şi a vrut să vadă lucruri, să se simtă inspirat… Am petrecut 5 ani din viaţă mea aiurea! Dar apoi m-am trezit şi mi-am dat seama că nu făceam altceva decât să îmi ratez şansa”, a mărturisit Brad Pitt revistei Esquire.

Angelina Jolie

dependenti-droguri-12

„Am trecut prin perioade cumplite, însă am reuşit să supravieţuiesc. Nu am murit de tânără, aşa că sunt foarte norocoasă. Sunt alţi artişti ori oameni simpli care nu au reuşit să treacă cu viaţa prin astfel de etape. Cred că oamenii îşi imaginează faptul că am făcut cele mai rele şi periculoase lucruri ce se pot face în viaţă şi din multe motive nu ar trebui să fiu astăzi aici”, este declaraţia făcută de Angelina Jolie în anul 2011.

Robert Downey Jr.

dependenti-droguri-4

„Toţi anii aceea în care consumam cocaină… Apoi, accidental am dat de heroină. Într-un final, am reuşit să scap. Eşti fără apărare în momentele alea, iar singura cale de scăpare este intervenţia din afară”, a declarat actorul revistei „Rolling Stone”.

Drew Barrymore

dependenti-droguri-5

„Atunci când aveam 10 ani şi jumătate, stăteam într-o cameră cu tineri care fumau marijuana. Am vrut şi eu să încerc, iar ei m-au lăsat. După ce m-am plictisit de asta, am trecut la cocaină. Totul s-a întâmplat gradual. Se înrăutăţea de la o zi la alta şi nu îmi păsa de ceea ce spuneau cei din jurul meu”, marturisea Drew Barrymore în anul 1989, într-un interviu acordat revistei „People”.

Nicole Richie

dependenti-droguri-6

„M-am jucat cu viaţa în cel mai periculos mod posibil. Cred că eram pur şi simplu plictisită şi simţeam că le văzusem pe toate. În special, atunci când eşti tânăr, simţi că vrei mai mult. La 18 ani am consumat foarte multă cocaină”, a dezvăluit fiica lui Lionel Richie.

Elton John

dependenti-droguri-7

„Cocaina, băutura şi cine mai ştie ce prostii au fost cele care m-au consumat pe mine”, a spus Elton John în anul 2012.

Fergie

dependenti-droguri-9

„Am început să ies în oraş şi să consum ecstasy. De la ecstasy, am trecut apoi la metamfetamină. Cu orice fel de drog, lucrurile sunt cool la început, iar apoi viaţa ta începe să cadă pe o pantă descendentă. Ajunsesem să cântăresc 40 de kilograme la un moment dat”, dezvaluia Fergie în urmă cu 2 ani.

Steven Tyler

dependenti-droguri-14

„Am pierdut totul! Este cumplit când îţi pierzi copiii, soţia, trupa, job-ul şi nu înţelegi de ce, fiindcă eşti dependent. Nici măcar nu realizezi ce ţi se întâmplă”, a spus celebrul rocker în timpul unui interviu acordat anul trecut.

Sursa

alte Articole interesante