Ce te ajută să scapi de mirosul neplăcut al picioarelor

Îngrijirea picioarelor este la fel de importantă ca şi igiena dinţilor. Surprinzător sau nu, statisticile ne oferă o altă imagine legată de acest aspect. Produsele dedicate picioarelor au un procent mic de vânzare comparativ cu afecţiunile legate de sănătatea acestora. Aşadar, acordă picioarelor o atenţie la fel de mare ca şi igienei intime.

separator
picioare

La nivelul picioarelor se află aproximativ 250.000 de glande sudoripare, mai multe decât în orice altă regiune a corpului, astfel încât mirosul neplăcut al picioarelor este o problemă relativ des întâlnită, mai ales în anotimpul cald.

Primul pas spre evitarea mirosului neplăcut al picioarelor este o igienă exigentă. În plus, foloseşte produse cosmetice dedicate îngrijirii picioarelor pentru a obţine un rezultat eficient.

Piaţa produselor pentru îngrijirea picioarelor include creme, geluri, spray-uri, plasturi, device-uri şi accesorii dedicate confortului picioarelor, îngrijirii lor şi tratării unor afecţiuni specifice (picioare obosite, călcâie crăpate, piele uscată, piele îngroşată, ciuperca piciorului etc.)
Compania Scholl este lider pe piaţa produselor cosmetice dedicate îngrijirii sănătăţii picioarelor.

În urmă cu 100 de ani, Dr Scholl a călătorit prin lume şi le-a arătat oamenilor cum îşi pot îngriji picioarele, astfel încât să se simtă bine şi confortabil în fiecare zi. Omul care şi-a dedicat viaţa îngrijirii picioarelor a lăsat ca moştenire un brand puternic, recunoscut astăzi la nivel mondial drept Expertul în îngrijirea picioarelor. Produsele SCHOLL nu numai că oferă picioarelor un aspect mai plăcut, ci le ajută să se simtă mai bine. În multe ţări, suntem lideri cu o gamă variata de soluţii, oferind produse pentru Îngrijire, Confort şi Tratament.

Gama de produse Scholl prezentă în rețeaua de farmacii Farmacia Familiei include:
* Creme pentru tratamentul pielii uscate și a călcâilor crăpate recomandate de dermatologi.
* Gama de spray-uri Odour Control cu complex Neutra-Activ pentru picioare și încălțăminte.
* Antiperspirant și deodorant revigorant Fresh Step.
* Piatră sponge.
* Branțuri pe bază de gel-active care amortizează și reduc durerea.

picioareCrema pentru călcâie crăpate şi uscate K+
Conţine „Active Repair K+”, o inovaţie pe bază de keratină în tehnologia îngrijirii picioarelor cu acţiune rapidă, activă de regenerare a pielii crăpate, uscate a călcâielor. Rezultate vizibile în doar 3 zile.

crema hidratantaCrema hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor
Hidratează și emoliaza în profunzime pielea datorită concentrației ridicate de uree si lanolină. Formula eficientă, care acţionează încă de la prima aplicare. Se absoarbe rapid şi nu lasă urme de grăsime. Se folosește ca îngrijire zilnică.

Gama de spray-uri Scholl Odour Control: spray pentru picioare și spray pentru încălțăminte.
Cele mai eficiente produse împotriva mirosului neplăcut al picioarelor datorită sistemului unic Neutra-ActivTM
Triplă acţiune: antiperspirant, dezodorizant, agenţi antibacterieni şi antifungici.

picioare

Complexul Neutra –Activ neutralizează mirosul neplăcut, împiedică transpirația picioarelor, iar componentele antibacteriene și antifungice împiedică dezvoltarea acestora.

Gama de spray-uri Scholl FRESH STEP
Formula îmbunătăţită asigură protecţie timp de 24 de ore împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute cu acţiune antibacteriană. Parfum plăcut şi proaspăt.

miros

Piatra ponce

Îndepărtează repede, eficient și delicat pielea îngroșată sau bătăturile. Folosită cu regularitate menține pielea moale și suplă.

Tratament pentru ciuperca unghiei – în curând pe piață!
Îndepărtează 99.9% dintre ciupercile care apar la nivelul unghiilor. Previne apariția, răspândirea infecţiilor și reapariția acestora.

ciuperca

Рисунок2Pernițe din gel transparent
Tehnologie anti-alunecare. Mai subțire, pentru mai mult confort. Ideal pentru pantofi cu toc sau sandale. Asigură o protecție invizibilă pentru a ajuta la prevenirea durerilor arzătoare din talpă. Tehnologie anti-alunecare, pentru o fixare puternică.

Încercați acum și sesizați diferența – picioare îngrijite fără bătături, călcâie crăpate și fara miros jenant de transpirație!
Ne găsiți în rețeaua de farmacii Farmacia Familiei.

Gama Scholl asigură confort maxim picioarelor tale!

Cele mai stilate ţinute de la decernarea premiilor Oscar 2014
Articolul anterior
Postul Paștelui: Ce alimente nu trebuie să-ți lipsească din meniul zilnic
Articolul următor
Alte articole interesante