Cea mai sănătoasă băutură pentru ficat. Ajută la regenerarea celulelor hepatice

Este unul dintre cele mai bune „medicamente” pentru ficat, fiind un adevarat detoxifiant. Dacă te confrunți cu orice boală de ficat, bea în fiecare zi această băutură și în scurt timp acesta se va regenera.

separator
Consuma Aceasta Bautura Zilnic si Vei Trai Peste 100 de Ani!

Este vorba de zer – un miracol pentru sănătate. Alcătuit în mare parte din apă (93%), zerul este bogat în potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, fier, zinc, cupru, cobalt, mangan, molibden, vitamine, enzime cât și aminoacizi.

Zerul este format din beta – lactoglobulin, care încarcă organismul cu un aminoacid numit BCAA, ce ajută considerabil în boala hepatică modernă. Experții susin faptul că aminoacidul BCAA mărește speranța de viață a persoanelor cu ciroză hepatică cu peste 10 ani!

Alfa – lactalbuminei conținut în zer este bogat în triptofan, un aminoacid esențial cunoscut pentru reglarea și îmbunătățirea somnului și a stării de spirit.

Zerul este bogat în imunoglobuline și lizozomi care întăresc sistemul imunitar, și care sunt foarte utili în afecțiunile hepatice cronice.

Zerul este plin de cisteină, o substanță necesară pentru fabricarea de glutation, un antioxidant puternic ce protejează organismul de infecții și toxine. Glutationul este de asemenea destul de eficient și în tratamentul glandei tiroide, cancerului, sclerozei cât și a bolii Parkinson.

Pentru rezistență și pierdere în greutate
Dacă vrei să îți dezvolți musculatura, consumă zilnic zer, la fel și dacă vrei să pierzi în greutate. Zerul este abundent în electroliți, hidratează perfect corpul, oferă energie și este mult mai potrivit decât băuturile energizante toxice organismului.

Zerul scade glicemia și tensiunea arterială, reduce numărul excesiv de ciuperci și bacterii din intestin, și reglează nivelul pH-ului din organism.

Consumul regulat de zer, se recomandă împotriva problemelor digestive cum ar fi: balonări, colici și constipație.

Sursa

5 Exerciţii pentru un spate sănătos!
Articolul anterior
Fiica Verei Brejneva și nepoata Sofiei Rotaru au șocat internauții!
Articolul următor
Alte articole interesante