Cel mai simplu şi eficent tratament de curăţare a colonului

Cel mai bun un remediu natural, simplu şi eficient pentru eliminarea gazelor şi pentru curăţarea rapidă a toxinelor acumulate în colon, este la îndemâna oricui. În 1831, profesorul francez Tueri, pentru a demonstra puterea miraculoasă a acestui preparat, a băut o cantitate însemnată de otravă, după care şi-a administrat cărbune activ. Rezultatul a fost uimitor. Cu toate că otrava ingerată de acesta a fost fatală, profesorul a scăpat teafar şi nevătămat! Cărbunele activ a fost cel care l-a protejat de efectele otrăvii, nelăsând ca aceasta să patrundă în organism! 

separator
2-carbune-activat

Poţi achiziţiona cărbune activ pentru a-l utiliza ca medicament în toate farmaciile. Nu este periculos şi poţi lua mai multe pastile pe parcursul zilei, toate toxinele şi otrăvurile din tractul digestiv fiind absorbite. Acesta este folosit de persoanele care au suferit o intoxicaţie sau otrăvire.

Care sunt celelalte utilizări ale cărbunelui activ?
Pe lângă curăţarea eficientă a colonului, cărbunele activ curăţă rinichii şi ficatul, detoxifiază întregul organism, iar în ultima perioadă este utilizat pentru albirea dinţilor.

Cum se utilizează cărbunele activ?

Doza recomandată pentru detoxifierea colonului este de 3 pastile pe zi, timp de 5 zile. Pilula este sub diferite forme, ea este de culoare neagră şi nu are niciun gust. După ce o vei consuma, aceasta va absorbi toate gazele ;i toxinele din tractul digestiv, astfe încât te vei simţi mult mai bine şi mai activă.

În caz de intoxicaţie sau otrăvire, se pot administra între 6-8 pastile pe zi, fără grija efectelor adverse, întrucât acest medicament nu are efecte adverse.

Cărbunele ativ poate fi folosit:

  • Împotriva constipaţie, balonării, diaree, greţuri
  • Pentru a combate mahmureala
  • Dacă ai dureri de stomac din cauza unui consum exagerat de alimente
  • Dacă ai un sistem imunitar slăbit, infecţii vaginale, infecţii ale vezicii urinare.

Sursa

La 65 de ani, are 13 copii și este însărcinată cu cvadrupleți
Articolul anterior
Mărturii de nuntă ce nu se vor demoda niciodată!
Articolul următor
Alte articole interesante