Combaterea şi neutralizarea infecţiei virale (HPV) cu remedii naturiste

Virusul Papiloma Uman (HPV) cel mai frecvent,  se fixează pe mucoasele din zonele gurii şi ale vaginului, pe buze, faringe, limbă, amigdale, uter, anus şi penis. Din cele aproximativ 130 de tipuri ale acestui virus, 9 sunt cunoscute drept cauzatoare de cancer.

separator
1343987453_peia_1343987586
 Dr. Mircea Peia,

 specialist medicină complementară şi reflexoterapie

Frecvenţa bolii a explodat. Un nedorit loc fruntas îl ocupă cancerul cervical, numit şi de col uterin, care în proporţie de 90% este urmarea infecţiei HPV, prin contact sexual!

Dr. MIRCEA PEIA, specialist în medicina complementară şi reflexoterapie, recomandă două tratamente naturiste, care neutralizează această infecţie virală.

1. Tinctură de gălbenele – com­po­ziţia bogată în triterpene, flavo­noi­de, uleiuri esenţiale, acizi feno­lici şi caroteni face din această plantă un antidot re­dutabil în infecţiile virale, fiind totodată un bun tonic uterin cu proprietăţi antitumorale atestate ştiinţific.
Se administrează 1 linguriţă tinctură diluată în 100 ml apă fiartă şi răcită, de trei ori pe zi, pe parcursul a 4-6 săptămâni.

s6303008-mica

2. Echinacea – cu acţiune imunostimulatoare, an­tivirală, indicată în infecţii acute şi cronice, stări de imu­nodeficienţă. Această plantă creşte valorile inter­feronului şi interleukinei, stimulând fagocitoza şi dez­voltând un puternic efect antiviral şi imunostimulator. Se poate administra ca în cazul tincturii de gălbenele sau 1-2 capsule pe zi. În cazul infecţiilor recurente poa­te fi administrată 6-8 săptămâni, cu o pauză de 1 săptămână între ele.

Echinacea (1)

Un pronunţat caracter antiviral regăsim la scor­ţişoară, cuişoare şi pătrunjel, care nu trebuie să lip­sească din alimentaţia curentă.

Sursa

Dragoste peste ocean la Jurnal Tv !
Articolul anterior
Cătălin Măruță și-a pus implant de păr! Vezi primele poze
Articolul următor
Alte articole interesante