Cum poţi preveni iritaţiile coapselor pe timpul verii

Temperaturile ridicate pe timpul verii te fac să transpiri mai mult, iar iritaţiile se formează în special atunci când părţile interne ale coapselor se ating. Deşi se consideră că acest fenomen este caracteristic mai mult persoanelor supraponderale, şi alte femei se pot confrunta cu problema iritaţiilor între coapse, întrucât la femei, anatomic, pielea coapselor are tendinţa de a contacta.

separator

3G4G43G4G4Videoclipul de mai jos îţi oferă câteva trucuri pentru a preveni iritaţiile coapselor pe timpul verii.

Atunci cand faci sport purtarea de pantaloni scurți sau colanţi va împiedica coapsele să se atingă, provocând dureri din cauza iritaţiilor. Dacă îţi place să porţi fuste şi rochii, o pereche de pantaloni scurţi dedesubt vor împiedica lezarea tegumentului între coapse. O altă optiune sunt benzile din dantelă mulante pe coapse.

Cremele şi uleiurile absorbite în piele pot fi aplicate pentru a preveni iritaţiile şi nu vor păta hainele. În plus, pudra de talc cu oxid de zinc, îţi va proteja pielea contra umezelii şi iritaţiei. Uleiul de cocos şi unguentul cu aloe vera vor reduce forţa de frecare între coapse, oferind totodată proprietăţi antiinflamatoare, antibacteriene.

A fost confecționată păpușa Carla’s Dreams!
Articolul anterior
Cum întăreşti imunitatea copilului? Dr. Komarovsky oferă sfaturi utile
Articolul următor
Alte articole interesante